00:48

Svađe, novi zadaci, intrige, nove ljubavi! U večerašnjem Baru ne propustite da vidite šta se sve dešavalo sa barovcima!

drama

ŽESTOKO U BARU! Nastao HAOS između Ksenije i Darka, pogledajte u večerašnjoj epizodi kako se završila BRUTALNA SVAĐA! (VIDEO)

Bar -

U večerašnjoj epizodi Bara gledajte brutalnu svađu Darka i Ksenije.

Naime, Ksenija je izbacila Sofiju Unu Manić da joj bude lakši prilaz Ivanu Nešković. Odmah se bacila na njega jer je on nežan muškarac koji pruža pažnju.

Bar
foto: Kurir Televizija

Darko je zgrožen Ksenijom i njenom igrom, te joj je otvoreno rekao da joj se ne sviđa igra koju igra, kao i to da je odvratno šta je sve govorila o Sofiji Uni i da on nikada neće igrati tako prljavo kao ona.

Bar
foto: Kurir Televizija

Kako se svađa završila saznajte u pregledu dana na Kurir televiziji u 22.45. Ovde možete gledati Bar.

bar
foto: Pritnscreen

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir.rs

Bonus video:

44:41

20220126-PULS BARA-REPRIZA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track