00:37

Ksenija izbacila Sofiju kako bi konačno imala siguran put ka Ivanu: ON JE ZA MENE PRAVI MUŠKARAC

DAMIR JE ISPAO IZ TRKE

NOVA LJUBAV U ZANOSU! Ksenija izbacila Sofiju kako bi konačno imala siguran put ka Ivanu: ON JE ZA MENE PRAVI MUŠKARAC

Bar -

Ksenija Kranjac i Ivan Nešković imali su jedan dirljiv trenutak u krevetu, dok ostali barovci nisu bili prisutni.

Da li je Ksenija želela da izbaci Sofiju samo da bi imala lakši prilaz Ivanu i da li je Damir bio samo varka kako bi Ivan bio ljubomoran su pitanja na koja nemamo trenutno odgovor. Mada se ovo čini kao nova ljubav koja je jedva čekala da procveta.

- Ivan je za mene pravi muškarac, mnogo više je pažljiv, svakoj ženi je potreban takav muškarac. Da se slučajno nešto desi i da ja imam neki problem. Mislim da Damir uopšte ne bi znao da ga reši, nego bi rekao ma sve ti znaš, uradi kako želiš - rekla je Ksenija.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Ivan je naglasio da sebe smatra muškarcem koji bi uvek tu bio za devojku.

- Apsolutno smatram sebe muškarcem koji će da zaštiti devojku - rekao je Ivan.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

- Ja neću da pričam više, jer se ti samo smeješ. Tako da nećemo ni pričati, ni raditi - rekla je Ksenija Ivanu tokom afere u krevetu.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređ enog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

OPA! Nova romansa u Baru! Ksenija i Ivan u krevetu, a palo i maženje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track