02:30

Darko započeo sukob sa Ksenijom i TO ZBOG SOFIJE

drama

IZ LJUBAVI DO MRŽNJE! Darko započeo sukob sa Ksenijom i TO ZBOG SOFIJE

Bar -

Ksenija i Darko imali su raspravu, a razlog je bilo Ksenijino ponašanje prema Sofiji koje je Darka veoma iznerviralo.

- Imam pitanje za tebe. Zbog čega si juče najavio sukob sa mnom? - upitala je Ksenija.

- Zbog toga na koji način si razgovarala juče sa Sofijom. Za sve što si joj govorila za jahte i tako to - odgovorio joj je Darko.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

- A ona što mi je rekla da sam silikonjara, da prodajem svoje polne organe. Ona je prva počela, ja njoj ne bi rekla da je jahtašica da mi ona nije rekla da ja prodajem svoje polne organe - rekla je Ksenija.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

- Muka mi je slušati to. Ja se ni sa kim neću svađati i protiv nikoga raditi neću zbog novca. Ako se sa nekim posvađam to će biti sa razlogom, a ne da nekog omalovažavam bez razloga - rekao je Darko.

- Onda si na pogrešnom mestu - hitro mu je odgovorila Ksenija.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

03:57

Ko je Ksenija - zavodnica iz Slovenije, koja je zavrtela rijaliti?

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

OPA! Nova romansa u Baru! Ksenija i Ivan u krevetu, a palo i maženje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track