05:00

Ksenija ga gura od sebe jer je IZJEDA LJUBOMORA, Ivan potpuno ZATEČEN PITANJEM koje mu je postavila

drama

IPAK JE PRAVA LJUBAV!? Ksenija ga gura od sebe jer je IZJEDA LJUBOMORA, Ivan potpuno ZATEČEN PITANJEM koje mu je postavila

Bar -

Nakon vođenja ljubavi, Ksenija se malo povukla u sebe, što nije baš bilo jasno Ivanu. Razgovor koji su vodili otkrio je da je Ksenija stvarno zaljubljena u njega i plaši se za budućnost njih dvoje.

- Ja sa, više puta ponovila, da ne želim da imam intiman odnos u rijalitiju sa bilo kim. Mada što se tiče Ivana, kada se sve ovo završi moglo bi da pređe u nešto više - rekla je Ksenija.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

- Samo ne želim da se osramotim u ovom rijalitiju, to je jedina j*bena stvar koju ne želim. Znači da mi stave bilo kakav snimak gde ti ideš sa nekom na cigaru i bilo šta radiš, ja bi se ubila. Baš zbog tebe bi i volela da izađem jer bi volela da ostanemo prijatelji, jer osećam da će se ovde sve sj*bati - rekla je Ksenija.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

- Nisam te pre toliko ni gledala, jer nisam smela da obraćam pažnju na tebe na drugi način osim na prijateljski - rekla je Ksenija.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

- Sviđaš mi se, lepo mi je sa tobom. Okej je to što neke stvari ne možeš da ispravi, čak to i ne tražim. Neću ništa od tebe navaljivati, niti tražiti, ali glupo mi je da svaki dan komentarišeš da se ja ne obrukam. Meni je veoma lepo sa tobom. Veoma mi je teško da te ne poljubim - rekao je Ivan.

- Ti sve pogrešno razumeš i sve negativno. Meni se nakon dužeg vremena dešava nešto i ne mogu da se opustim - rekla je Ksenija.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Pa jel bi ti izdržao da sa nekim imaš odnos gde nema intime u tome - upitala ga je Ksenija.

- Pa ne znam, nisam bio u ovakvim situacijama - rekao je Ivan.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:02

Aleksa se ljubi sa novom ženom! U sred razgovora ga ščepala, pa su krenuli da se ljube, a on oduševljen!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track