BERDIH PROZIVA: Da li je Đoković ostao u garaži?
Foto: Tanjug

Česi provociraju srpskle tenisere

BERDIH PROZIVA: Da li je Đoković ostao u garaži?

Tenis -
Češka je osvojila Dejvis kup pošto je u finalu pobedila Srbiju s 3:2

BEOGRAD - Češki teniseri nastavili su sa provokacijama i posle osvajanja titule u Dejvis kupu i pobede nad Srbijom u finalu rezultatom 3:2.Posle Radeka Štepaneka koji je posle subotnjeg meča u dublu rekao da je srpski selektor Bogdan Obradović "ostavio ferarija u garaži" prilikom izbora dublova misleći na Novaka Đokovića ovog puta oglasio se Tomaš Berdih i to na društvenoj mreži Tviter.Berdih je posle finala bio na svečanoj večeri, a pošto nije bilo Novaka na društvenim mrežama se zapitao: "Da li je Đoković ostao u garaži?".On je ovom svojom konstatacijom aludirao na prethodnu izjavio Štepaneka. Đoković još nije reagovao na provokaciju češkog tenisera.

Međutim, Berdih je nakon samo nekoliko minuta izbrisao svoj tvit, a obrazloženje je dao u sledećem: "Zašto sam izbrisao tvit? Ja sam samo želeo da igram sa Đokijem večeras... Tužan sam jer on nije ovde...", napisao je Tomaš.

Pobedu Českoj doneo je Radek Štepanek koji je savladao Dušana Lajovića s 3:0, po setovima 6:3, 6:1, 6:1. Novak Đoković je ranije danas pobedio Tomaša Berdiha s 6:4, 7:6, 6:2. Berdih i Štepanek su u subotu savladali Iliju Bozoljca i Nenada Zimonjića s 6:2, 6:4, 7:6.Đoković je u petak pobedio Štepaneka 7:5, 6:1, 6:4, dok je Berdih bio bolji od Lajovića s 6:3, 6:4, 6:3.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track