BOLI JE UVO: Mina rođendan proslavila u bolnici, Lola poslao bombonjeru!

Pozlilo joj

BOLI JE UVO: Mina rođendan proslavila u bolnici, Lola poslao bombonjeru!

Stars -
Ni rođendan nije mogao da prođe bolje nego cela ova najgora godina u mom životu. Ali od danas počinje sve novo i lepo, napisala je Mina na svom Instagram profilu

Manekenka Mina Milenković svoj 21. rođendan proslavila je u bolnici. Milenkovićeva, koja je pre dva i po meseca izmislila otmicu i silovanje, u bolnici je zbog upale uva.

"Ni rođendan nije mogao da prođe bolje nego cela ova najgora godina u mom životu. Ali od danas počinje sve novo i lepo", napisala je Mina na svom Instagram profilu uz sliku na kojoj se vidi infuzija u njenoj ruci.

Ona je rekla da se oseća bolje i da upala nije ozbiljna. Inače, od dečka Milana Lole Smiljanića, koji igra u Turskoj, Mina dobila je bombonjeru i cveće uz želje za brz oporavak. Njoj je i pozlilo dok je slavila sa prijateljima i odmah je prebačena u bolnicu.

Manekenka Mina Milenković, koja se sumnjiči da je lažno prijavila otmicu i silovanje, nije se pojavila pred istražnim sudijom Prvog osnovnog suda u Beogradu jer sud nije uspeo da Mini uruči poziv jer nikoga nije bilo na kućnoj adresi na kojoj je prijavljena.

Podsetimo, manekenka je nestala u noći između 21. i 22. juna posle svađe s bivšim dečkom. Nađena je posle skoro dva dana bez svesti u žbunju na Vidikovcu. Policiji je ispričala da su je u stanu u Zemunu tukla, drogirala i silovala dvojica mladića. Međutim, kasnije je priznala da je svojevoljno spavala u stanu taksiste na Vidikovcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track