BRAČNI PAR KOSTADINOVIĆ: Malo je falilo da i nas pobije!

Preživeli

BRAČNI PAR KOSTADINOVIĆ: Malo je falilo da i nas pobije!

Crna Hronika -
Nakon što ih je mučki ubio, krenuo je ka nama. Sva sreća, u tom trenutku u naše dvorište ušla je policija. Kada je video da razgovaraju sa nama otrčao je preko svog voćnjaka i ispred svoje kuće pucao sebi u glavu, ispričali su Kostadinovići

BEOGRAD - Ljubiša je krenuo ka našoj kući kada je poubijao sve ljude u ostalih pet, a mi i još jedna porodica u zaseoku smo samo pukom srećom ostali živi, ispričali su Milovan i Stana Kostadinović.

- Nakon što ih je mučki ubio, krenuo je ka nama. Sva sreća, u tom trenutku u naše dvorište ušla je policija. Kada je video da razgovaraju sa nama otrčao je preko svog voćnjaka i ispred svoje kuće pucao sebi u glavu - u šoku objašnjavaju Kostadinovići.Prema njihovim rečima, koliko je Ljubiša Bogdanović bio surov ukazuje to što je prišao krevecu u kom je spavao dvogodišnji dečak David Despotović i pucao mu u glavu.

Komšije pričaju da Ljubiša Bogdanović, inače jedan od najbogatijih ljudi u selu, nikada nije dolazio u sukob sa komšijama i rođacima. Bavio se poljoprivredom, a obrađivao je nekoliko hektara zemlje zajedno sa svojom porodicom. S druge strane, danas se od komšija moglo čuti da su mu stric i brat od strica koji je preminuo, bili psihijatrijski bolesnici.

Ljubiša Bogdanović ustao je rano jutros i nahranio živinu i stoku. Potom se vratio u kuću, uzeo pištolj za koji je imao dozvolu i ubio prvo sina Branka, a zatim majku Dobrilu.

Potom se spustio niz selo, došao do Despotovića i ubio Mikajla, Milenu, njihovog unuka Gorana i njegovu suprugu Jovanu, kao i bebu Davida.

Sledeća na meti bila je kuća Stekića, gde je ubio Danicu. Posle odlazi kod Ješića, gde puca u Ljubinu i njenog sina Miloša. Zločin je nastavio kod Velje i Olje Mihajlović koje takođe ubija na spavanju. Na kraju, odlazi u drugu kuću Stekića gde mu vrata otvara Dragana koja jutros nije otišla na posao jer se nije osećala dobro. Dragana gine, a njen sin Aleksandar koji je spavao na spratu preživeo je masakr, jer ubica nije znao da još nekog ima u kući. Kada je pobio komšije vratio se u svoju kuću i pucao u suprugu Javorku koja je u tom trenutku bila na vezi sa policijom.Radiovoje Stekić preživeo je današnji masakr u Velikoj Ivanči jer je bio na poslu u trenutku kada je Ljubiša Bogdanović upao u porodičnu kuću i ubio njegovu ženu Danicu i ćerku Draganu Stekić.Prema nezvaničnim podacima Bogdanović je sa porodicom Stekić u rodbinskim odnosima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track