BRUKA I SRAMOTA: Odbili da daju pratnju ranjenom policajcu

Za njega nema rotacije

BRUKA I SRAMOTA: Odbili da daju pratnju ranjenom policajcu

Društvo -
Policajac G.Đ. povređen je na ulazu u Veliki Trnovac, kada ga je udario, a potom pobegao, automobil švajcarskih registarskih oznaka, koji je pokušao da zaustavi

BEOGRAD - Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS) zatražio je preduzimanje mera protiv rukovodilaca bujanovačke policije koji nisu dozvolili da kola hitne pomoći, u kojima je bio ranjeni policajac G.Đ., do Niša prati službeno vozilo sa rotacijom, kako bi što pre povređeni policajac bio transportovan, saopštio je NPSS.

Taj sindikat traži od ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića i direktora policije Milorada Veljovića i da smene dosadašnjeg načelnika policijske uprave u Vranju Slađana Velinovića, "jer nije našao za shodno da u što kraćem roku dođe sa odmora sa Hilandara, gde se nalazi o trošku MUP i građana Srbije i da bude uz svog povređenog policajca".

Policajac G.Đ. povređen je na ulazu u Veliki Trnovac, kada ga je udario, a potom pobegao, automobil švajcarskih registarskih oznaka, koji je pokušao da zaustavi.

Policijski sindikat pozvao je političare koji iznose tvrdnje da je potrebno prisustvo međunarodne zajednice na području Bujanovca, Preševa i Medveđe da pozovu građane i pruže svu pomoć policiji koja radi na tim prostorima u očuvanju stabilnog javnog reda i mira i sprečavanju činjenja krivičnih dela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja