Čanak „čuven“ po pretnjama, lomu, pištoljima i sankama

Čanak „čuven“ po pretnjama, lomu, pištoljima i sankama

Politika -
Poznat po brzom i oštrom jeziku, visprenim replikama i dosetkama, ali i manje reprezentativnim ispadima

BEOGRAD - Bahaćenje.Lider LSV Nenad Čanak poznat je po brzom i oštrom jeziku, visprenim replikama i dosetkama, ali i manje reprezentativnim ispadima koje je imao tokom svoje duge političke karijere. Podsetimo samo na neke „nastupe“ ovog političara.

Ume s pištoljemRevolveraško umeće lider LSV demonstrirao je u jednoj epizodi serijala „Nemoguća misija“, na „Salašu 137“.A ovako se Čanak dohvatio pištolja:Tokom fiktivne rasprave lažnog bračnog para, kad je žena navodno odvrnula osigurač bombe i zapretila da će dići kafanu u vazduh ako joj muž ne potpiše papire za razvod, Čanak je, na iznenađenje svih, izvadio pištolj i uperio ga u tog čoveka.- Potpisuj, ili ćemo svi poginuti! - zaurlao je on, ne znajući da je reč o nameštaljci.

Lomio tablu RTSPoznato je i Čankovo skandalozno ponašanje iz oktobra 2001. godine, dok je bio predsednik Skupštine Vojvodine: ispred zgrade televizije u Novom Sadu, pred TV kamerama, skinuo je tablu sa RTNS, zdanja RTS, pritom psujući srpsku majku.Tom prilikom je najavio odvajanje novosadske televizije od sistema RTS rekavši da „više neće dozvoliti da Beograd gazi Vojvodinu“.

Sumanuta vožnja sankiDecembra 2009. godine Nenad Čanak je u noćnim satima sumanuto vozio motorne sanke kroz Novi Sad, i to u pešačkoj zoni, a fotografije njegove vožnje, u majici kratkih rukava usred zime, osvanule su na internetu. Čanak je zbog tog pomahnitalog ponašanja u centru grada kažnjen - platio je 21.000 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track