Čanak izmislio bratanicu!

Opet uhvaćen u laži

Čanak izmislio bratanicu!

Politika -
Kurir otkrio identitet dve ženske osobe koje su bile u društvu Nenada Čanka dok je tukao Pavla Lešanovića - reč je o Danijeli Bojić i Alisi Maslovar iz Beograda, od kojih nijedna nije dvadesetogodišnjakinja

BEOGRAD - Zabrojao se.Nenad Čanak, lider LSV, koji je u noći između subote i nedelje s dva prijatelja pretukao Pavla Lešanovića, to nije uradio, kako je sam tvrdio, da bi zaštitio svoju dvadesetogodišnju bratanicu!Bratanice nemaKako Kurir saznaje, Čanak je te noći bio u društvu Danijele Bojić i Alise Maslovar, dve devojke koje žive i rade u Beogradu. Nijedna od pomenutih devojka nije, kako ih je Čanak opisao, „dvadesetogodišnja bratanica“. Naprotiv. Bojićeva je menadžer prodaje i ima 31 godinu, dok do Alise Maslovar nismo uspeli da dođemo, ali saznali smo da ima 40 godina.Bojićeva juče nije želela da govori za naš list. Pošto smo je pozvali i predstavili se, rekla nam je da je na poslu i da ne može da razgovara.- Pozovite kasnije, na poslu sam i ne mogu da pričam - rekla je kratko.Ni u drugom pokušaju da čujemo njenu stranu priče nismo uspeli jer nam je spustila slušalicu. Danijela Bojić kasnije se ipak javila Kuriru, ali, i ne saslušavši naše pitanje, uporno je ponavljala: „Nemam komentar“ i prekinula vezu.U biografiji koju smo našli na internetu Bojićeva je sebe opisala kao izuzetno motivisanu, fleksibilnu, dinamičnu, ambicioznu, profesionalnu i vrednu osobu. Navela je da voli sport, knjige i kinematografiju, kao i da je učestvovala na nekoliko tribina posvećenih bolestima zavisnosti (droga, alkohol), te da je dobrovoljni davalac krvi.Čanak ćutiKomentar Nenada Čanka na ova saznanja nismo dobili.Podsetimo, i Lešanović je tvrdio da Čanak te noći nije bio sa bratanicom, nego sa dve devojke.

G. Raković - B. Bojić

Evo šta je radila prava Čankova bratanicaDa Čankova prava bratanica (Sara Čanak, prim. aut.) nije učestvovala u ovom incidentu, može da posvedoči i činjenica da je u jutarnjim časovima dan posle incidenta na svom Tviter profilu napisala kako je pred njom „divan sunčan dan za šetnju“.

Verzije događaja1. Pojma nemam o čemu se radi.2. Sad sam uključio telefon i komp i video ovaj cirkus... Svašta...3. S jednim gospodinom sam imao raspravu za stolom. Odvezao sam rođake, vratio se i sreo tog čoveka u vozilu. Bio je alkoholisan. Pokušao sam da razgovaram s njim, ali to je bilo nemoguće, a pritom je i pao.4. Napadao mi je bratanicu, al’ ga nisam tukao.5. Devojka zbog koje je izbio nesporazum je ćerka moga brata...6. Nepoznati čovek je vređao mene i moju bratanicu. Izvukao sam ga iz kola, bacio štap u stranu i počeo da ga tučem pesnicama.7. Ovu verziju događaja još čekamo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track