CECA: Još je rano za snajku, bitno je da se deca vole
Foto: Damir Dervisagic

Ne žuri se

CECA: Još je rano za snajku, bitno je da se deca vole

Stars -
Maša je veoma fina, ona je Veljkova devojka. Nikada se neću mešati u njegove i Anastasijine veze, važno je da su oni srećni u tom izboru, ističe za Kurir folk zvezda

Sve u svoje vreme.Veljko, sin najveće balkanske zvezde Svetlane Ražnatović, i Maša, ćerka predsednika OFK Beograda i nekada prvog čoveka FSS Zvezdana Terzića, u vezi su od početka decembra. Priče o njihovoj ljubavi uveliko pune novinske stupce, a u pojedinim tekstovima Ceca je već dobila epitet svekrve. Iako je ta ljubav tek u povoju, veoma je zainteresovala javnost, pogotovo nakon što su objavljene fotografije kako Maša u pratnji Veljka dolazi na slavu Sveti Nikola u dom Ražnatovića. Folk diva za Kurir otkriva da joj se sinovljeva devojka dopala, ali naglašava da ona neće uticati na njegov i Anastasijin izbor budućih životnih saputnika. Kad za to dođe vreme.- Mediji su odmah sve digli na nivo odnosa snajke i svekrve. Rano je uopšte govoriti o tome. Maša je veoma fina, ona je Veljkova devojka, mladi su i vole se. To je najvažnije. Ja se nikada neću mešati u izbor svoje dece. Bitno je da su oni srećni u tom svom izboru - naglasila je Ceca.Pozvali smo i Zvezdana Terzića da prokomentariše ovu ljubavnu romansu, a na naše pitanje da li je zadovoljan izborom svoje miljenice, kratko je odgovorio:- Uz sve dužno poštovanje prema porodici Ražnatović, zaista ne želim da dajem komentare na tu temu. I dok se Veljkova mama i Mašin tata ne petljaju u vezu, oni se trude da svaki trenutak ispune na najlepši mogući način.(M. D. - A. V.)

Samo u spotuCECA NA ĆELAVOCeca i Oliver Mandić pre pet godina su snimili duet „Vreme za ljubav ističe“, a godinu kasnije uradili su i spot koji nikad nije objavljen. Pevačica je ispunila sve zamisli reditelja, pa je pristala da se pojavi ćelava. Naravno, nije obrijala glavu, već joj je navučena posebna maska. Na Jutjubu se sad pojavio tizer koji najavljuje ovaj spot.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track