Ceca od Deda Mraza poželela Breda Pita u džaku

Holivudski macan za folk divu

Ceca od Deda Mraza poželela Breda Pita u džaku

Stars -
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović otkrila da bi volela da joj Deda Mraz u džaku donese Breda Pita

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović sumirala je godinu koja je na izmaku, govorila o predstojećem novogodišnjem koncertu i otkrila da bi volela da joj Deda Mraz u džaku donese Breda Pita.

Ceca se gostujući na radiju dotakla predstojećeg koncerta za novogodišnju noć, koji će ispred Narodne skupštine u Beogradu održati besplatno.

"Presrećna sam. Mislila sam da ću odmarati, čak sam se i radovala tome jer sam imala radnu i uspešnu godinu, a onda se desio poziv koji se ne odbija. Na veliko zadovoljstvo da pevam mom narodu, to sam prihvatila sa apsolutnim oduševljenjem", rekla je Ceca.

Sumirajući utiske iz godine koja je na izmaku, Ceca se osvrnula na svoju decu, te na pitanje voditelja ko je više sluša, Anastasija ili Veljko, folk diva se nasmejala, pa kazala:

"Niko, samo dobro čuju! Za sada smo u super odnosima, ali videćemo za dalje!"

Takođe, na pitanje da li je pevačica možda upoznala i potencijalnog zeta, s obzirom da snajku, odnosno Veljkovu devojku Mašu Terzić jeste, Ceca je bez dvoumljenja odgovorila:

"Ne, neka, neka... ne žurimo sa zetom", zaključila je sa nezaobilaznim osmehom.

Odgovarajući na šaljiva pitanja, pevačica je iznenadila sve. Tako, na pitanje da li bi više volela da joj Deda Mraz u džaku donese Brus Vilisa ili Džordža Klunija, Ceca je iznenadila odgovorom.

"Pre svega, ne verujem u Deda Mraza, jer je mnogo lakše tako... a što se holivudskog macana tiče, za mene je uvek Bred Pit", našalila se ona.

Međutim, kako je voditelj insistirao na tome da bi holivudski zavodnik Džordž Kluni baš pristajao uz našu divu, Ceca mu je u istom šaljivom duhu odgovorila:

"Pa, baš ti hvala... koliko on ono ima godina?! 105?! Ne, ne, za mene samo Bred Pit!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track