CECA U BORBI PROTIV POPLAVA: Šabac i Obrenovac branili pevačicini muškarci
Foto: Damir Dervisagic

Svi mobilisani

CECA U BORBI PROTIV POPLAVA: Šabac i Obrenovac branili pevačicini muškarci

Stars -
Šabac i ostale ugrožene gradove branili su pripadnici Cecinog obezbeđenja, njen vozač, pevačicin zet, fudbaler Predrag Ocokoljić, kao i brat od ujaka Milan Marinković, koji se zbog vanrednog stanja u Srbiji vratio sa Kipra

Svetlana Ražnatović mobilisala je muškarce iz svoje kuće kako bi pomogli unesrećenim ljudima koji su tokom proteklih nekoliko dana izgubili sve što su imali u životu.

Folk zvezda saoseća sa svojim narodom i noćima ne spava, a prvi korak koji je načinila jeste to da je pre dva dana sela sa muškim članovima svoje porodice i odlučili su da svi krenu u borbu protiv poplava.

Prema rečima našeg izvora bliskog porodici Ražnatović, Šabac i ostale ugrožene gradove branili su pripadnici Cecinog obezbeđenja, njen vozač, pevačicin zet, fudbaler Predrag Ocokoljić, kao i brat od ujaka Milan Marinković, koji se zbog vanrednog stanja u Srbiji vratio sa Kipra.

"Ceca je bila veoma ponosna na sve muškarce iz svoje kuće kada su se već prvog dana okupili u dnevnom boravku i saopštili joj da će udruženim snagama krenuti da pomognu napaćenom narodu! Oni su još prve noći vanredne situacije otišli u Šabac, gde su, kao i svi dobrovoljci iz Beograda, punili džakove peskom i pravili brane kako se voda ne bi izlila. Ceca je cele noći bila budna, pratila je situaciju putem televizije i brinula kako za svoje najmilije, tako i za sve ljude kojima su te noći bili ugroženi životi", navodi naš sagovornik.

"Već sutradan, jedan deo ekipe otišao je u Obrenovac, dok su se drugi priključili ljudima u Beogradu, gde su podizali bedem oko Save, budući da ovih dana preti i njeno izlivanje, posebno u delovima Savamale, kao i novobeogradskih blokova - zaključuje izvor i naglašava da pevačica i njena porodica nisu želeli da svoja dela obelodanjuju u medijima.

Ceca danas donira 10.000 evra!Ražnatovićeva će u toku današnjeg dana donirati i 1.200.000 dinara. Ona se odlučila na novčani prilog kako bi država mogla da kupi i one stvari koje građani tokom proteklih dana nisu uspeli ili mogli da donesu u prostorije Crvenog krsta. Pevačica će novac na žiro račun uplatiti već u toku prepodneva kako bi nadležne institucije mogle odmah da ga iskoriste.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track