CECI SE SVIĐA SNAJKA: Maša je vrlo slatka, lepa i vaspitana!
Foto: Kurir štampano

Odobrila

CECI SE SVIĐA SNAJKA: Maša je vrlo slatka, lepa i vaspitana!

Stars -
Vrlo je slatka i drago mi je što je moj Veljko izabrao tako lepu i vaspitanu devojku, rekla je Ceca

Ceci se sviđa Maša Terzić, nova devojka njenog sina Veljka, i za nju je rekla da je vrlo draga.

Pevačica je sinovljevu izabranicu upoznala pre desetak dana, a Maša je u četvrtak bila gošća na njihovoj krsnoj slavi.

"Maši je u početku bilo malo neprijatno, ali su je Veljko, Ceca i Anastasija sa svojim drugaricama vrlo brzo opustili. Ona je Cecu znala odavno, ali površno, a zvanično su se upoznale za Veljkov rođendan, pre desetak dana. Ceca je za nju rekla: "Vrlo je slatka i drago mi je što je moj Veljko izabrao tako lepu i vaspitanu devojku". Na samoj slavi, iako se trudi da se ne meša u život dece, s ponosom je predstavila potencijalnu snajku, što nije bio slučaj s prethodnim Veljkovim devojkama", rekao je izvor blizak pevačici.Ceca je ostala dosledna odluci da javno ne komentariše privatni život svoje dece. "Samo mogu da vam kažem da sam bila odlično raspoložena za Svetog Nikolu", rekla je folk diva.

Slično, ni Mašin tata, predsednik OFK Beograda Zvezdan Terzić nije hteo da priča o svojoj mezimici, niti o potencijalnoj priji."To ne želim da komentarišem", rekao Terzić.

Osim što je ponosno prošetao s njom za slavu, Veljko ne skriva ljubav prema Maši ni prilikom zajedničkih izlazaka u javnost. Tako su njih dvoje posle večere u četvrtak uveče posetili beogradski klub „Teatro“, gde su nastavili da se vesele, i na Fejsbuk kačili slike na kojima se ljube. Za to vreme, Ceca je sa svojim društvom slavila kod kuće do pred zoru.

Foto: Maša Terzić i Veljko Ražnatović
Foto: Maša Terzić i Veljko Ražnatović
http://www.youtube.com/watch?v=UwsjyMZTESo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track