Najnovije vesti

Veselin Pejović: Šamaraću Medojevića svaki put kad ga vidim
Foto: Kurir štampano

Biznismen iz Nikšića zaratio sa političarem

Veselin Pejović: Šamaraću Medojevića svaki put kad ga vidim

Crna Hronika
Taj ološ laže da sam Šarićev čovek, rekao Veselin Pejović, koji je sinoć priveden po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici

PODGORICA - Brani svoj ugled!
- To što sam ošamario gospodina Medojevića za mene je bilo zadovoljstvo. Išamaraću ga gde god ga budem sreo, i drugi, i treći put, i sve dok mi u četiri oka ne objasni kako sam ja to stekao imovinu iz nelegalnih tokova i preko saradnje s narko-kartelom Darka Šarića! Dokle god taj ološ od čoveka ne dokaže sve te laži koje je javno izneo o meni i mojoj firmi, nisam završio s njim!

Nisam mu napao ženu

Ovo je juče za Kurir rekao Veselin Pejović, vlasnik kompanije „Uniprom“, koji je u petak na aerodromu „Nikola Tesla“ ošamario Nebojšu Medojevića, lidera Pokreta za promene i poslanika Demokratskog fronta, zbog čega je sinoć priveden, po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici. Prilikom incidenta Pejović je čak pretio Medojeviću šipkom s postoljem, teškom desetak kilograma, a teže posledice sprečilo je aerodromsko obezbeđenje, koje je razdvojilo Pejovića i Medojevića. Vlasnik „Uniproma“ je, takođe, demantovao da je na aerodromu napao i vređao Medojevićevu suprugu Marinu.
- Ako sam napao njegovu ženu, zašto nije, kao svaki ugledan i častan Crnogorac, priskočio da je odbrani? Ali ni ta njegova tvrdnja nije tačna - kaže Pejović.

On kaže da je lider PZP izrekao niz laži i kleveta o njemu i njegovoj porodici nakon što se „Uniprom“ pre mesec dana prijavio na tender za kupovinu Kombinata aluminijuma Podgorica.
- Dan nakon što smo poslali ponudu za KAP, u novinama se pojavilo da sam pripadnik narko-klana Darka Šarića i da preko KAP hoću da perem njegove pare. Ne mogu da dozvolim da me neko tako blati. Moja dužnost je da skinem ljagu sa svoje porodice! Ne dopuštam da neko upire prst u moje dete i govori: „Tvoj tata je zaradio pare prodajući drogu i baveći se prljavim poslovima“ - tvrdi Pejović.
On poziva nadležne da „predlože revizorsku kuću koja će ispitati Medojevićeve tvrdnje“.

Ispitajte moj kapital

- Takođe sam spreman da finansiram svaki drugi koji oni predlože kako bi se utvrdilo na koji način „Uniprom“ stiče kapital. Pokloniću im kompaniju ako dokažu da jedan jedini evro u kapitalu nije stečen iz legalnog poslovanja ili bankarskog kredita - kaže Pejović.

 

Nebojša Medojević
Nebojša Medojević

Kombinat aluminijuma
NE ODUSTAJEM OD KUPOVINE

Vlasnik „Uniproma“ kaže da neće odustati od kupovine Kombinata aluminijuma.
- Tek ću se sada zalagati za KAP. Naročito zbog toga što moja firma posluje pošteno i legalno i zbog toga što ni ja ni moja kompanija nismo učestvovali ni u jednoj jedinoj aferi - tvrdi Pejović.


Zahtev
MEDOJEVIĆU, IZVINI MI SE

Veselin Pejović tražio je od Medojevića da mu se javno izvini.
- Taj gospodin nastavlja da me blati, ali i sad mu poručujem da će svaku izrečenu neistinu morati lično da mi objasni. Pošto se krije iza poslaničkog imuniteta, ne vidim drugi način da se zaštitim od kleveta - kaže Pejović.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...