LESKOVAC: Bačena bomba na automobile porodice Tasić!
Foto: Fonet

Eksplozija u Ulici Gavrila Principa

LESKOVAC: Bačena bomba na automobile porodice Tasić!

Crna Hronika -
Oštećeni su automobili marke Audio i Pasat porodice Tasić, kao i Fiat marea Desimira B. Automobili su bili parkirani ispod stana porodice Tasić, koja se bavi proizvodnjom hleba

LESKOVAC - Bačena eksplozivna naprava oštetila je tri automobila ispod prozora stana porodice Tasić u Leskovcu, kao i stakla na prozorima stambene zgrade, saopštila je danas policija.

Eksplozija se dogodila rano jutros oko dva časa u ulici Gavrila Principa, a policija traga za počiniocima.

Oštećeni su automobili marke Audio i Pasat porodice Tasić, kao i Fiat marea Desimira B. Automobili su bili parkirani ispod stana porodice Tasić, koja se bavi proizvodnjom hleba.

Komšije su rekle da je ekslopzija bila veoma jaka i uznemirujuća.

"Eksplozija se dogodila baš ispod sobe u prizemlju u kojoj je spavalo dete Tasića", svi smo uznemireni", rekla je jedna komšinica.

Podsetimo u Leskovcu je rano jutros, oko dva sata, u Ulici Gavrila Principa nepoznata osoba bacila je eksplozivnu napravu koja je oštetila dva putnička automobila.

U eksploziji nije bilo povređenih , dok će materijalna šteta biti naknadno utvrđena, saopštila je Policijska uprava.Uviđaj na licu mesta izvršili su policija i nadležni tužilac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja