Najnovije vesti

USKORO HAPŠENJE: Pronađen i opkoljen Lukin ubica
Foto: Kurir Štampano

Policija locirala ubicu iz „kantrimena“

USKORO HAPŠENJE: Pronađen i opkoljen Lukin ubica

Crna Hronika
15:58h
Saradnjom policija Srbije i drugih zemalja ponovo se ušlo u trag ubici Luke Jovanovića, a narednih dana može se očekivati nova akcija, kaže izvor Kurira

BEOGRAD - Srpska policija uspela je da locira Marka Milićeva (33) iz Beograda, vozača „mini-kantrimena“ koji je 25. jula na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića (21), saznaje Kurir.

To je rezultat saradnje sa Interpolom i policijama iz više zemalja, tako da se narednih dana može očekivati još jedna velika akcija.Prema rečima dobro obaveštenog izvora, policija je za petama Lukinom ubici, a rezultat međunarodne saradnje bi trebalo da bude hapšenje Milićeva i privođenje pravdi.Crvena poternica- Obruč oko njega se sve više steže, policija mu je na tragu. On je pre 11 dana avionom otišao u Tursku, gde je proveo izvesno vreme, posle čega je pokušao da zametne trag. Međutim, u tome nije do kraja uspeo - ponovo je lociran i sada se polako sužava njegov manevarski prostor - objašnjava izvor Kurira iz policije.Srbija je 19. avgusta za Markom Milićevim raspisala crvenu Interpolovu poternicu.- To znači da su sve policije u svetu koje su članice Interpola dobile podatke o Marku Milićevu, kao i njegovu fotografiju, i imaju pravo da ga uhapse čim ga uoče. Milićev nema mnogo mogućnosti da se šetka po svetu i ide iz države u državu jer su mu maltene sve svetske policije za petama - kaže naš sagovornik.

On podseća da je za Lukinim ubicom raspisana poternica i na prezime Milićev, ali i na Marković.- Kako bi policija izbegla mogućnost da Milićev pobegne, za njim je raspisana i poternica na prezime Marković, kako se do 2013. godine prezivao. Marko je pre godinu dana odlučio da promeni prezime, pa se fiktivno oženio i uzeo prezime supruge, za koju se pretpostavlja da se u ovom trenutku nalazi negde u Americi - kaže naš izvor.Nema mnogo paraNaš sagovornik dodaje i da bi Milićev uskoro mogao da ostane bez novca za beg i skrivanje.- On iz Srbije nije mogao da iznese veliku količinu novca. Veruje se da kod sebe nema više od 10.000 evra u kešu. Takođe, čak i da ima podršku podzemlja u zemlji u kojoj se krije, Milićev to mora da plati. Budući da nema dovoljno novca, on bi morao da traži da mu se pare doturaju, a to bi bio veliki rizik ne samo po njega već i po njegove saradnike, pri čemu Milićev u podzemlju ne uživa toliki ugled da bi neko zbog njega rizikovao - kaže izvor.Marko Milićev je 25. jula na Brankovom mostu „mini-kantrimenom“ udario Luku Jovanovića i pobegao. SMS poruke koje je uputio prijateljicama samo nekoliko sati nakon nesreće potvrđuju da je bio mrtav pijan. Milićev je u prepisci tragediju na Brankovom mostu nazvao „malim pehom“!

ČINJENICEPritvoreni pomagači- Bratislav Vesović- Dana Manevski- Tamara Bogdanović- Milica Novaković- Bojana Petrović- Nikola Lepen- Saša JankovićHronologija- 25. jula desila se nesreća na Brankovom mostu- 27. jula Luka Jovanović umro u Urgentnom centru- 10. avgusta Marko Milićev napustio Srbiju i otišao u Tursku- 13. avgusta Marko Milićev nestao iz Turske

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja