BIZARNA SMRT SRPSKOG PLJAČKAŠA U NEMAČKOJ: Opljačkao kuću, pa podleteo pod golf!
Foto: Reuters

Nastradao dok je pretrčavao ulicu

BIZARNA SMRT SRPSKOG PLJAČKAŠA U NEMAČKOJ: Opljačkao kuću, pa podleteo pod golf!

Crna Hronika -
Srpskih pljačkaš (19) tragično je nastradao kada ga je pregazio golf ispod mosta Ofenhajmer u Limburgu dok je bežao od policije posle provale i krađe u jednoj kući

LIMBURG - Srpskog državljanina (19), koji je bežao od policije nakon krađe, pregazio je automobil ispod mosta Ofenhajmer u Limburgu, u Nemačkoj. Kako je saopštila tamošnja policija, mladić je sa saučesnikom opljačkao kuću u ulici Flekenberg.

- Njih dvojica su oko 18 sati upali u kuću dok vlasnici nisu bili tu. Posle preturanja, uspeli su da pronađu veću količinu novca, nakita, kao i drugih dragocenosti. Kada su bili gotovo na izlazu, videli su da se pred kuću parkira automobil u kojem su bili vlasnici. Počeli su da beže - navode nemački mediji. Policija je ubrzo locirala lopove i počela da ih sustiže.- Oni su bežali u „audiju A3“, a u jednom trenutku lopov je odlučio da iskoči iz automobila i nastavi bekstvo peške. Pokušao je da pretrči ulicu kod mosta Ofenhajmer, ali je na njega „golfom“ naleteo 53-godišnji vozač. Od siline udarca, mladić je odleteo nekoliko metara i preminuo. Na ulici se iz njegovog ranca rasuo sav plen - novac, nakit, dragocenosti - naveli su mediji.U međuvremenu, policajci su nastavili potragu za drugim pljačkašem, ali nisu uspeli da ga pronađu i uhapse.

- Istraga će u daljem toku pokazati da li su ova dvojica radili sami ili su umešani u neku veću organizaciju. Interesantno je da su krali i nakit, koji se prodaje na crnom tržištu, gde se kao kupci pojavljuju i veći kriminalci, tako da će istraga biti usmerena i u tom pravcu - navode u policiji.

( Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track