NAPAD U PANČEVU: Šoljom udarao inspektora po glavi!
Foto: Dado đilas

Nezadovoljan rešenjem

NAPAD U PANČEVU: Šoljom udarao inspektora po glavi!

Crna Hronika -
Uzeo je šolju, odgurnuo šeficu, legao preko kolege i počeo da ga udara šoljom od kafe u glavu više puta. Povukla sam kolegu, jer sam videla da je počeo da krvari, navodi Jelena Lupulov

PANČEVO - Inspektor Aleksandar Jovičić zadobio je povrede glave kada je danas na njega u Sekretarijatu za poresku administraciju grada Pančeva nasrnula stranka nezadovoljna poreskim rešenjem, prenosi Radio televizija Vojvodine. Napad se dogodio oko 11 časova.

Referent za poresko knjigovodstvo Jelena Lupulov rekla je za RTV da je nezadovoljna stranka stajala malo dalje od inspektora Jovičića.

"Potom je uzeo šolju, odgurnuo šeficu, legao preko kolege i počeo da ga udara šoljom od kafe u glavu više puta. Povukla sam kolegu, jer sam videla da je počeo da krvari", rekla je Lupulov.

Pomoćnica Sekretara sekretarijata za poresku administraciju Ljubica Valaško kaže da je videla stranku kako uzima šolju sa stola, a potom kako udara kolegu.

"Pitala sam: 'Šta to radite?' Uplašila sam se i sada kada pričam o tome nije mi svejedno. Onda se on okomio na mene, zavrnuo mi ruku i drugom rukom počeo da me udara pesnicom u glavu", kaže Valaško.

Zahvaljujući kolegama koje su pritrčale u pomoć i obezbeđenju napadač je savladan i odveden u policiju. U Sektretarijatu za poresku administraciju tvrde da su često izloženi nezadovoljstvu i ekscesnim situacijama.

"Do sada je bilo pretnji, pljuvanja, vređanja i ponižavanja. Imali smo situacije da smo morali zvati obezbeđenje da udalji poreske obveznike, ali nikada nismo imali fizički napad", kaže sekretar Sekretarijata za poresku administraciju Milica Marjanović.

Ona dodaje da će nakon ovog incidenta tražiti da se njihova služba, koja je na pretposlednjem spratu Gradske uprave, izmesti u prizemlje gde je obezbeđenje ili da jedan radnik obezbeđenja bude stalno prisutan u Sekretarijatu kako bi se sprečili napadi.

Žena teže povređena, hitno utvrđivanje uzroka nesreće

Od 22 osobe koje su prebačene u Urgentni centar nakon sudara dva autobusa na Slanačkom putu, jedna žena zadobila je teže povrede, dok su ostali uglavnom lakše povređeni, izjavio je zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović. Iz Grada najvaljuju da će hitno pokrenuti proceduru kako bi se utvrdio uzrok nesreće.

Jovanović je, nakon obilaska pacijenata, rekao novinarima da je od 22 osobe koje su primljene u Urgentni centar, jedna žena zadobila teže povrede lica i glave, te da će "najverovatnije morati da se izvrši hirurška intervencija".

"Jedna žena zadobila je prelom ruke, dok su ostali, lakše povređeni", rekao je Jovanović i dodao da je dijagnostika u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track