POSLEDNJI ZAJEDNIČKI VIDEO ZORANA I UBIJENE JELENE: Marjanović veoma NERVOZAN, da li ova reakcija otkriva mnogo više (VIDEO)
Foto: Printskrin

ubistvo pevačice

POSLEDNJI ZAJEDNIČKI VIDEO ZORANA I UBIJENE JELENE: Marjanović veoma NERVOZAN, da li ova reakcija otkriva mnogo više (VIDEO)

Crna Hronika -

Poslednji snimak na kome Jelena Marjanović peva svom suprugu Zoranu izazvao je veliku pažnju javnosti.

Zoran Marjanović se od petka nalazi u pritvoru Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici u Beogradu, jer ga je Viši sud u Beogradu osudio na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina zbog toga što je, kako je obrazloženo u presudi, svesno, na svirep i podmukao način ubio suprugu Jelenu Marjanović (33) 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči.

Ovaj zločin već šest godina ne prestaje da intrigira javnost, a u javnost su tokom svih tih godina isplivali razni detalji iz života porodice Marjanović.

Tako se na društvenim mrežama pojavio jedan video-snimak, za koji se navodi da je poslednji zajednički snimak Zorana i Jelene.

Naime, Zoran je na privatnoj slavi zatražio pesmu "Morem plovi", a Jelena je rado počela da peva Zoranu "na uvce". On se vrpoljio, pevao i smejao se, a onda je izvadio pare iz džepa i dao Jeleni u ruke.

Nije poznato kada i gde je ovaj video nastao, a otkako je Zoran osuđen, ponovo je počeo da šeruje društvenim mrežama, naročito na Tiktoku.

Zoran neprekidno gleda gde je Jelena, levo i desno, pa se stiče utisak da je veoma nervozan bio tokom proslave. Jelena mu posle otpevane pesme traži da izvadi bakšiš, Zoran izvlači 50 evra iz džepa, koje mu ona gotovo da otima iz ruke i daje muzičarima. Sve vreme Marjanović je prati pogledom i poteže žestoko piće. Ova reakcija za mnoge govori dosta u vezi sa odnosom supružnika.

Zoran Marjanović, Jelena Krsmanović Marjanović
foto: Printscreen

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track