23 HICA U NEVINE ŽRTVE U ŽITIŠTU 18 projektila u Dijanu i Stevana! Nisu imali šanse da prežive!

Obdukcini nalaz

23 HICA U NEVINE ŽRTVE U ŽITIŠTU 18 projektila u Dijanu i Stevana! Nisu imali šanse da prežive!

Crna Hronika -

Obdukcioni nalazi u kojima su do detalja opisane povrede žrtava prošlonedeljnog masakra u Žitištu pristigli su u Više tužilaštvo u Zrenjaninu, koje vodi istragu protiv monstruoznog ubice Siniše Zlatića (38).

Nalazi, u koje je Kurir ekskluzivno imao uvid, još jednom su potvrdili koliko je monstrum bio odlučan u nameri da počini nezapamćeni masakr i koliko je, pucajući iz „škorpiona“, bio precizan. Svih petoro ubijenih zadobilo je prostrelne rane na vitalnim organima, zbog čega nisu imali gotovo nikakve šanse da prežive.Nijedan promašajU obdukcionom nalazu navedeno je da je monstrumova bivša supruga Dijana Savanović (30) pogođena jednim hicem direktno u desni deo grudnog koša, a potom još jednim u levu stranu trbuha. Šest narednih hitaca razorilo joj je desnu stranu trbuha, dok je još jedan projektil prošao kroz levu natkolenicu.Njen partner Stevan Jojić (40), koji je preminuo na samom prijemu u zrenjaninsku bolnicu, bukvalno je bio izrešetan sa osam hitaca. Prvi ga je pogodio direktno u srce, a naredna dva u trbuh. Još dva projektila razorila su mu levu ruku, jedan butnu kost, a potom još po jedan u levi i desni kuk.

Gost kafića Vladimir Mijatović (40) pogođen je sa ukupno tri hica, od kojih su ga dva pogodila u ruku i nogu. Poslednji je bio koban jer mu je razorio stomak, od čega je i preminuo.Nalaz ubijenog Vladimira Kosovića (34) donekle je najpotresniji, jer je potvrdio da je smrt nesrećnog čoveka nastupila zbog obilnog krvarenja. Njega je pogodio samo jedan hitac, i to u butnu kost, čiji je momentalni prelom izazvao kidanje arterije i krvarenje koje je bilo nemoguće zaustaviti.Bez kajanjaPodsećamo da je Siniša Zlatić u krvavom piru u kafiću „Makijato“, osim bivše supruge Dijane, ubio najpre čoveka za kog je čuo da je njen novi dečko - Stevana Jojića (40), a potom goste lokala Jovanu Popović (21), Vladimira Mijatovića (40) i Vladimira Kosovića (34). Još 20 gostiju lokala je ranio tokom nasumične pucnjave iz automatske puške. Krvavi pir prekinuli su gosti i konobar kafića, koju su uspeli da savladaju pomahnitalog monstruma. Nakon hapšenja on je priznao zločin, ne izražavajući pritom nikakvo kajanje. Naloženo je da se obavi neuropsihijatrijsko veštačenje ubice i on bi narednih dana trebalo da bude sproveden u Beograd. Ubrzo nakon toga biće podignuta i optužnica protiv Zlatića, kome će na teret biti stavljeno pet teških ubistava, za koja mu sud može izreći najvišu kaznu, od 40 godina zatvora.Iz braka sa ubijenom Dijanom Zlatić ima sina (9), o kome će nadalje brigu voditi deda Sveta Savanović, kome je dodeljeno starateljstvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track