KOMBI STAO NASRED PRUGE, VOZ GA UDARIO: Teška nesreća na prelazu kod Kraljeva!
Foto: RTS

UŽAS

KOMBI STAO NASRED PRUGE, VOZ GA UDARIO: Teška nesreća na prelazu kod Kraljeva!

Crna Hronika -

KRALJEVO - Dve osobe teško su povređene kad je na njihov kombi naleteo putnički voz na prelazu u selu Konarevo kod Kraljevo.

Povređeni vozač i saputnica, koje su vatrogasci izvlačili iz smrskanog kombija, hitno su prebačeni u bolnicu „Studenica“ u Kraljevu i nalaze se van životne opasnosti.

Nesreća se dogodila juče oko 6.50 časova na lokalnom putu u zaseoku Jankovići. Prema priči očevidaca, kombi lokalne mlekare „Milkop“ odjednom je stao nasred pruge, a u isto vreme približavao se voz na liniji na liniji Kraljevo - Kosovska Mitrovica.

- Video sam da se kombi približava prelazu preko pruge dok se čula sirena voza koji je nailazio. Izgledalo je kao da se motor kombija baš u tom trenutku ugasio i vozilo je stalo preprečeno na koloseku. Čula se škripa kočnica voza, ali je ipak došlo do udara. Video sam vozača prikleštenog iza volana i žensku osobu naslonjenu prema vratima. Pritrčali smo i pokušali da ih izvučemo jer su bili živi, ali to je uspelo tek vatrogascima kad su otklonili izgužvani lim kabine - kaže očevidac.

Kurir/R. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track