DRAMATIČNO U ULICI LOLE RIBARA U NIŠU: Pretila samoubistvom, pa se zaključala u stan
Foto: Kurir

Neizvesno

DRAMATIČNO U ULICI LOLE RIBARA U NIŠU: Pretila samoubistvom, pa se zaključala u stan

Crna Hronika -

NIŠ - S. M. (51) iz Niša juče je najpre pretila samoubistvom, a zatim se zaključala u svoj stan u zgradi u Ulici Lole Ribara, iz kog do zaključenja ovog izdanja Kurira nisu uspeli da je izvuku ni policijski pregovarači ni najbliža rodbina.

Ona je više od šest sati držala u neizvesnosti policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć, koji su odlučili da odu jer rodbina nije dala saglasnost da se vrata stana nasilno otvore.

- Drama je počela oko šest sati ujutro, kada je S. M. počela da viče, a zatim se pojavila na terasi svog stana na petom spratu. Ubrzo su stigli vatrogasci i postavili vazdušni jastuk - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Čitavog dana policijski pregovarači su pokušavali da je ubede da se skloni s terase, a zatim da im otključa vrata stana. Međutim, ona je odbila da policiju i lekare pusti unutra, a više sreće nisu imali ni njeni rođaci ni otac, koji je iz Vranja, gde živi, pozivao telefonom i molio je da se smiri.

Komšije kažu da je S. M. izuzetno dobrog imovinskog stanja.

- Njen otac je vlasnik menjačnice u okolini Vranja, u ovoj zgradi imaju tri stana. Ona povremeno dolazi u Niš - pričaju oni.

Nišlija koji je S. M. prodao stanove kaže da je počela čudno da se ponaša u poslednje vreme.

- Često je dolazila navodno tražeći još neka dokumenta. Kada bismo se sreli, nekad se smejala, a drugi put se ne bi ni javila. Govorila je nepovezano, između ostalog vikala je da socijalni radnici treba da imaju veće plate - priča Nišlija. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je S. M. psihički obolela.

Kurir / D. K.

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja