FATALNA LJUBAV KOD POŽAREVCA: Zatvorski čuvar se obesio pred kućom bivše devojke! Krenula na posao i pronašla ga kako visi o drvo!
Foto: Dragana Udovičić

Strava i užas u Prugovu kod Požarevca

FATALNA LJUBAV KOD POŽAREVCA: Zatvorski čuvar se obesio pred kućom bivše devojke! Krenula na posao i pronašla ga kako visi o drvo!

Crna Hronika -

Nenad N. (32) posle raskida poslao SMS devojci da pogleda kroz prozor, kada je izašla, videla ga kako visi na jasenu

Nenad N. (32), zatvorski čuvar u Zabeli, izvršio je samoubistvo u blizini kuće bivše devojke (25) u selu Prugovo kod Požarevca. Kako Kurir saznaje, nesrećni čovek se obesio o jasen, a sumnja se da su motiv samoubistva ljubavni problemi.

Prema rečima našeg izvora, Nenad se sa devojkom posvađao u nedelju.

Jeziv prizor

- Nakon žučne rasprave odlučili su da raskinu. Međutim, Nenad je u noći između ponedeljka i utorka, oko ponoći, došao kod nje i pretio samoubistvom. Pričao joj je da će se obesiti - objašnjava naš sagovornik.

On dodaje da je devojka pokušala da ga smiri.

- Rekla mu je da ide kući i da će sutra razgovarati. Nije verovala da je bio u stanju to da uradi. U jednom trenutku poslao joj je poruku da pogleda kroz prozor. Ali ona na to nije obraćala pažnju. Da se nešto dogodilo, shvatila je tek kada je u utorak krenula na posao i videla njegov automobil. Nedaleko odatle pronašla je i njega obešenog - rekao je naš dobro obavešten izvor.

Prestravljena devojka počela je da vrišti, a ubrzo je izgubila svest i pala. Njeni ukućani su ubrzo izjurili napolje i zatekli jeziv prizor.

- Lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt Nenada N., dok je njegova bivša devojka prevezena u bolnicu u stanju potpunog šoka - dodaje naš izvor.

Porodica devojke juče nije bila u stanju da bilo šta komentariše, a ni zaposleni u KPZ Zabela, gde je samoubica radio, nisu hteli ništa zvanično da govore.

Ovde je Nenad ostavio kola pre samoubistva
Ovde je Nenad ostavio kola pre samoubistvafoto: Dragana Udovičić

Povukao se u sebe

- Danima je bio odsutan. Povukao se u sebe i ni sa kim nije razgovarao. On se jedno vreme zabavljao sa devojkom koja je radila u sudu, koju je upoznao dok je sprovodio osuđenike u požarevački sud. Navodno je zbog nje ostavio ženu i dete kako bi bio sa njom. U početku je bio veoma srećan zbog nove veze, ali vidite kako se to završilo. Mislim da se ubio zbog toga što ga je ostavila ili rešila da ga ostavi - ispričao je medijima jedan poznanik Nenada N.

U Višem javnom tužilaštvu potvrdili su da je u pitanju bilo samoubistvo i da istraga neće biti pokrenuta.

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: SAHRANJEN OLIVER IVANOVIĆ! Evo kako je lider Srba sa Kosmeta ispraćen na večni počinak!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track