Najnovije vesti

SESTRA  NESTALE NOVOSAĐANKE ZA KURIR: Laž je da se bacila s mosta!
Foto: Slađana Stojanović

NEVERICA I OČAJ

SESTRA NESTALE NOVOSAĐANKE ZA KURIR: Laž je da se bacila s mosta!

Crna Hronika

Moja Marijana se nikad ne bi ubila, kao što to tvrdi njen muž, kaže Svetlana Marić, sestra Marijane Grahovac, čiji je suprug Zoran uhapšen zbog sumnje da ju je ubio

Niko ne može da veruje šta joj je suprug Zoran uradio. Moje sestre više nema, a laž je da je sama skočila u Dunav.

Ovako za Kurir priča neutešna Svetlana Marić, rođena sestra Marijane Grahovac (39) iz Novog Sada, koje je nestala u noći između četvrtka i petka, dok je Marijanin suprug Zoran (46) uhapšen zbog sumnje da ju je ubio i bacio s Mosta slobode u Dunav.

Strašna vest

Svetlana kaže da je za smrt sestre saznala u petak uveče.

- Nazvao me je Zoranov brat. Rekao mi je: „Moram da ti kažem tragičnu vest. Marijana se bacila s mosta. Kaži mami, tati i bratu. Zoran je priveden, a njihova ćerkica je kod mene.“ Bila sam šokirana! Tvrdim još jednom da moja sestra nikada ne bi sama skočila i ubila se - priča Svetlana, ne prestajući da plače.

foto: Slađana Stojanović

Kako kaže, ona je trenutno kod roditelja u Jasenovu kod Bele Crkve.

- Početkom februara sam bila kod sestre i zeta u Novom Sadu. Kad sam bila kod njih, ona se nijednog trenutka nije žalila da ima neki problem sa suprugom. Sve mi je delovalo normalno - kaže naša sagovornica.

Kako dalje kaže, njih dvoje su s ćerkicom dolazili kod njenih roditelja.

Telo nije nađeno

- Delovali su kao srećna porodica. Brižni su bili prema detetu. Niko ne može da veruje šta je uradio. Moji roditelji su ga poštovali kao sina. Sve je bilo normalno, nikad nismo ni slutili da imaju problem, da je on spreman da tako nešto uradi mojoj sestrici. Za koji dan bi proslavila 40. rođendan, a mi treba da je sahranjujemo - priča neutešna sestra.

Telo nesrećne Marijane još nije pronađeno, a kako saznajemo, ronioci su i juče tražili.

foto: Slađana Stojanović

Prekvalifikovano delo

ZORAN SE TERETI ZA TEŠKO UBISTVO

Naredbom o sprovođenju istrage promenjena je kvalifikacija iz krivičnog dela ubistva u krivično delo teškog ubistva, odnosno ubistva člana porodice kog je prethodno zlostavljao, imajući u vidu svojstvo oštećene, to jest da je bila supruga osumničenog Zorana - kaže Zoran Jakovljević, portparol javnog tužioca u Novom Sadu.

Kurir / Slađana Stojanović

Foto: Slađana Stojanović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...