TRI SAOBRAĆAJKE KOD SUBOTICE: Prešla u suprotnu traku, pa poginula! Teško povređen i policajac
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

POLICIJA IZVRŠILA UVIĐAJ

TRI SAOBRAĆAJKE KOD SUBOTICE: Prešla u suprotnu traku, pa poginula! Teško povređen i policajac

Crna Hronika -

SUBOTICA - Jutros rano, dogodile su se tri saobraćajne nesreće, na autoputu i regionalnom putu kod Subotice, u njima je povređeno više osoba, jedna žena je izgubila život u direktnom sudaru dva automobila, a teško je povređen policajac, ima prelome obe noge, odmah je zbrinut u Opštoj bolnici i biće mu potrebna hirurška intervencija, potvrđeno je za Kurir iz Policijske uprave Subotice.

Dve saobraćajne nesreće su povezane, dogodile su se kod Bačke Topole jutros oko 4 sata i 20 minuta. U prvoj nezgodi je bila samo materijalna šteta, ali dok je policija na tom delu puta vršila uviđaj, jedan policajac je nastradao.

"U blizini Bačke Topole, na autoputu iz Novog Sada prema Subotici, oko četiri sata ujutro, 9. marta, vozač u automobilu marke „bmv”, subotičkih registracija, sleteo je s puta nakon što je udario u zaštitnu ogradu. Dok je uviđaj bio u toku, na policijski automobil je naleteo vozač u autu marke „pasat”, beogradskih registracija, koji je, inače ukrajinski državljanin. Policajac koji je vršio uviđaj stradao je i sa težim povredama odmah je zbrinut u Opštoj bolnici u Subotici", potvrđeno je za Kurir iz Policijske uprave Subotica.

Kako saznajemo, on je zadobio prelome obe noge i biće potrebna operacija, ali nije više životno ugrožen.

Druga saobraćajna nesreća se dogodila sat vremena kasnije, posle pet časova ujutro, u naselju Aleksandrovo, na ulasku u Suboticu. Ovu informaciju je takođe za Kurir potvrdila policija.

U toj nesreći je poginula žena. Kako Kurir saznaje, nastradala je R.A. (51) kada je vozilo u kojem se ona nalazila prešlo na drugu stranu kolovoza a u direktnom sudaru sa autom bačkotopolskih registracija ona je izgubila život.

Kako je potvrdila Suzana Obradović, PIAR Opšte bolnice u Subotici,

u periodu od 5:45 do 6:30 časova, na Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja primljeno je ukupno 6 povređenih osoba iz tri saobraćajna udesa:

"Dve povezane saobraćajne nesreće sa autoputa, u kojima je povređeno četiri osobe, 2 sa lakšim telesnim povredama (majka i dete, pušteni su na kućno lečenje) i 2 osobe sa težim telesnim povredama, hospitalizovane su na odeljenju Ortopedije sa traumatologijom i Jedinici intenzivnog lečenja. Oba pacijenta su stabilno, a opservacija, dijagnostika i operativno zbrinjavanje je još uvek u toku", kaže Suzana Obradović.

Obradovićeva je potvrdila i da su iz saobraćajnog udesa koji se desio u MZ Aleksandrovo u Subotici na Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja dovežene dve osobe.

"Jedno lice podleglo je teškim povredama usled politraume, dok je druga osoba sa lakim povredama puštena na kućno lečenje", kaže Suzana Obradović.

Dve lekarske ekipe su učestvovale u zbrinjavanju povređenih a troje je upućeno na bolničko lečenje.

(Kurir.rs/N.H./Foto: Stefan Jokić, ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) UŽASNA SAOBRAĆAJKA U INĐIJI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja