UGOSTITELJ PREMINUO U BOLNICI: Srbin na Malti odgovara za ubistvo
Foto: Printscreen

brutalan zločin

UGOSTITELJ PREMINUO U BOLNICI: Srbin na Malti odgovara za ubistvo

Crna Hronika -

Vlasnik lanaca restorana i klubova Hugo Ketkuti (52) sa Malte, koga je 6. jula nožem izbo njegov radnik Bojan Čmelik (35) iz Srbije, preminuo je pre dva dana u bolnici od teških povreda unutrašnjih organa.

Kako su preneli malteški mediji, policija i dalje radi na rasvetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ovog zločina. Čmelik, koji je ubrzo nakon zločina uhapšen, i dalje odbija da sarađuje sa policijom i ispriča zašto je izbo svog poslodavca.

ubijeni
ubijenifoto: Printscreen

Advokat pokojnog Ketkutija obratio se medijima i naveo da je Čmelik bio zaposlen kod njegovog klijenta, ali da je otpušten.

- Huga je ubio mentalno uznemireni i nezadovoljni bivši radnik koji je otpušten zbog pijančenja na poslu - poručio je Džo Gilio, Ketkutijev advokat.

Podsetimo, krvoproliće se dogodilo u Ketkutijevom hotelu u gradu Pejsvil. Svedoci su potvrdili da se Čmelik po dolasku u hotel srdačno pozdravio s poslodavcem, da bi potom, naočigled brojnih svedoka, izvadio nož i izbo ga nekoliko puta. Nakon toga je pokušao da pobegne, ali ga je policija ubrzo uhapsila. Kako je Kurir ranije pisao, sumnjalo se da Hugo Ketkuti navodno nije isplatio radnika, pa se on zato odlučio da ga napadne.

(Kurir.rs/I.M.-J.I./ Foto: Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track