SANJA MALETIĆ ŠOKIRANA SMRĆU ROZITE TRAJANOVIĆ: Zajedno smo počele karijeru, bila je divna žena, veliki borac...mnogo mi je žao!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

tuga

SANJA MALETIĆ ŠOKIRANA SMRĆU ROZITE TRAJANOVIĆ: Zajedno smo počele karijeru, bila je divna žena, veliki borac...mnogo mi je žao!

Crna Hronika -

Pevačica Sanja Maletić šokirana je iznenadnom smrću koleginice i prijateljice Rozite Trajanović, koja je preminula nakon jučerašnje saobraćajne nesreće.

"Mnogo mi je žao. Rozita i ja smo zajedno počele karijeru devedesetih. Bila je divna žena. Požrtvovana, borac za svoju decu... Sad sam se čula sa nekim kolegama i svima nam je žao što je ovako tragično izgubila život. Porodici želim saučešće", rekla je Maletićeva za Kurir.

I pevačica Vanesa Šokčić, sa kojom je pokojna Rozita bila bliska, rekla je za Kurir da je šokirana ovim događajem.

"U šoku sam. Celu noć nisam spavala. Očekivala sam da će mi se ona javiti i da će reći da je bolje. Pokušala sam da je kontaktiram preko FB, ali videla sam da ona nije bila na mreži. Tek pred zoru sam zaspala, ali su nas malopre probudile loše vesti. Mnogo mi je teško, nas dve smo počele u isto vreme da se bavimo muzikom i bile smo jako bliske", rekla je Šokčićeva.

Prema nezvaničnim informacijama, u sudaru su učestvovali "pežo" u kom se nalazila Trajanovićeva i "audi". Nesreća se dogodila kada je jedan od automobila prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s drugim. Policija je obavila uviđaj, a nakon istrage biće poznato koji je tačno automobil prešao u suprotnu traku i izazvao sudar.

(Kurir.rs/I.E./Foto: Dragan Kadić/Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track