BULEVAR SMRTI I STRAHA NA CG PRIMORJU! Građani besni zbog pogibije Miloša iz Srbije, a evo i koga krive zbog nesreće! (FOTO) (VIDEO)
Foto: PrintScreen, Privatna Arhiva

stravična deonica

BULEVAR SMRTI I STRAHA NA CG PRIMORJU! Građani besni zbog pogibije Miloša iz Srbije, a evo i koga krive zbog nesreće! (FOTO) (VIDEO)

Crna Hronika -

Miloš Vukomanović (25) iz Srbije nastradao je sinoć u Bečićima kada je na njega i njegovu verenicu Snežanu Rudinac (24), takođe iz Srbije, dok su prelazili bulevar naleteo automobil budvanskih registarskih oznaka.

Snežana, koja je kao i Miloš sezonski radila na crnogorskom primorju, je teško povređena i bore joj se za život.

Ovaj udes nije prvi na ovom bulevaru, pa se građani žale na ovu deonicu i upozoravaju vlasti da bi je trebalo učiniti bezbednom.

Komentari na internetu navode da je bulevar vrlo neosvetljen, kao i da se ne vidi ništa dok se sasvim ne priđe pešačkom prelazu.

Čitaoci su zabrinuti i zbog neprilagođene brzine na ovoj deonici, kao i ostalim deonicama u Budvi, naročito tokom letnje sezone.

Samo pre nešto više od mesec dana, na istom bulevaru desio se težak udes, a prošle godine je jedna Albanka teško povređena na istom mestu.

- Bečićki bulevar je u mraku, pešački neobeleženi, ograda slomljena, sramota, bas je nebezbedno - stoji u jednom od komentara.

Građani se žale i na rupe na deonicama, na jedva vidljive "zebre", kao i da često dolazi do proklizavanja automobila u krivinama.

Nadležni navodno nisu godinama preuzeli ništa povodom bulevara koji je počeo da nosi ljudske žrtve.

Polcija je objavila da je automobil vozila ženska osoba E.A. (23). Čekaju se detalji nesreće.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track