ZORAN MARJANOVIĆ PROSLAVIO 40. ROĐENDAN: Kuma Vera donela pečenje!
Foto: Marina Lopičić

Slavlje u krugu porodice

ZORAN MARJANOVIĆ PROSLAVIO 40. ROĐENDAN: Kuma Vera donela pečenje!

Crna Hronika -

Nerazdvojna prijateljica porodice Marjanović juče je, očigledno, bila zadužena za posluženje, s obzirom na to da se u jednom trenutku pojavila na kapiji s gomilom hrane i pića

Zoran Marjanović, jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice i svoje supruge Jelene Marjanović, juče je, zatvoren u dvorištu svoje kuće, proslavio jubilarni četrdeseti rođendan.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskih porodici, slavlje je upriličeno samo u krugu porodice, u prisustvu nerazdvojne porodične prijateljice Vere Vukomanović.

snaja Milica
snaja Milicafoto: Marina Lopičić

Podsetimo, nakon što je izašao iz desetomesečnog pritvora, Marjanović nije napuštao kuću, pa je i juče slavlje upriličeno u najužem krugu.

- Marjanoviće smo videli samo onog dana kada je Zoran došao kući. Od tada, osim njegovog sina Uroša, niko od njih nije napuštao kuću, kao da su se povukli u ilegalu. Iako smo često na ulici, nikoga od ukućana nismo videli ni u prolazu - kaže sagovornik Kurira.

Porodica je juče, međutim, satima sedela u dvorištu, a kroz pleksiglas kojim su ogradili dvorište mogle su se videti siluete ljudi. Iako je najpre delovalo da se u dvorištu nalaze samo mala Jana i deda Vladimir, koji ju je čuvao tokom igre, oko 15 časova je dom napustila snaja Milica, koja nije bila raspoložena za razgovor s novinarima. Nekoliko minuta kasnije, na kapiji se pojavila i Zorica Marjanović, koja je brzo proverila da li je snaja zaključala kapiju i žurno se povukla u dvorište.

svekrva zorica
svekrva zoricafoto: Marina Lopičić

Međutim, oko 16 časova pred porodičnu kuću Marjanovića stao je taksi iz koga je izašla kuma Vera Vukomanović. Taksista i ona zadržali su se nekoliko minuta ispred kapije, koju je otvorio Vladimir Marjanović. Oni su iz gepeka vozila izneli nekoliko kesa u kojima se najverovatnije nalazilo posluženje predviđeno za proslavu rođendana, pa su se veoma brzo povukli u dvorište iz koga do kraja dana niko nije izlazio.

Komšije Marjanovića koje smo zatekli u ulici nisu znali da Zoran baš juče proslavlja rođendan. - Nismo imali pojma da je komšiji divan dan! Ne viđamo ih danima, a osim sivog "juga" nema nijednog od njihovih automobila, pa i ne znamo gde bi oni mogli biti. To nam je malo neobično, pošto znamo da oni u dvorištu nemaju mesta za parkiranje vozila - rekla nam je jedna komšinica.

Sud čita prigovore na optužnicu

Kako Kurir nezvanično saznaje, Viši sud u Beogradu će u narednim danima preispitati optužnicu koju je protiv Zorana Marjanovića podiglo Više tužilaštvo 27. juna. Prethodne nedelje advokati odbrane su dostavili odgovore na optužnicu, a nakon preispitivanja, biće poznato da li će ona postati pravosnažna.

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track