UHAPŠEN POMAGAČ U OTMICI DEDE JELENE ĐOKOVIĆ: Upao sa Branislavom u kuću usred noći, ukrali 26.000 dinara i vezali Milosava!
Foto: Profimedia, Privatna Arhiva

AKCIJA POLICIJE

UHAPŠEN POMAGAČ U OTMICI DEDE JELENE ĐOKOVIĆ: Upao sa Branislavom u kuću usred noći, ukrali 26.000 dinara i vezali Milosava!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D.J. (38) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo iznuda u pokušaju.

On se sumnjiči da je zajedno sa Branislavom Mitićem (36), koji je već uhapšen, oko 3 sata ujutru ušao u kuću osamdesetogodišnjeg muškarca u Ljigu od koga su, kako se sumnja, iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon.

foto: Dado Đilas

Oni su zatim oštećenog vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće, a od porodice su tražili 2.000.000 evra za otkup.

Osumnjičenima je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu.

foto: Dado Đilas

Podsetimo, Branislav Matić (36) iz Sremske Mitrovice uhapšen je u noći između petka i subote zbog sumnje da je sa još jednim saučesnikom oteo Milosava Radisavljevića (80), dedu Jelene Đoković, supruge tenisera Novaka Đokovića, i od njegove porodice pokušao da iznudi dva miliona evra kako bi starca ostavio u životu!

Osumnjičenom Matiću lisice su stavljene nakon dva dana intenzivne potrage, a policija je brzom i efikasnom akcijom, u kratkom roku, uspela da ga pronađe.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track