OLAC I ŠARLOTA KANIĐA KAO SESTRE Teško ranjena Špankinja najbolja drugarica ćerke bivšeg argentinskog fudbalera Klaudija!
Foto: Printscreen Facebook, Profimedia

PRIJATELJSTVO

OLAC I ŠARLOTA KANIĐA KAO SESTRE Teško ranjena Špankinja najbolja drugarica ćerke bivšeg argentinskog fudbalera Klaudija!

Crna Hronika -

Olac Bilbao Gonzales (20), španska misica, koja je u subotu pukom srećom izbegla smrt u naselju Galenika kad je eksplodirao „audi“ njenog prijatelja Strahinje Stojanovića (28), najbolja je drugarica Šarlote Kaniđe, ćerke bivšeg argentinskog fudbalera Klaudija Kaniđe i Marine Nanis.

Povređena... Olac Bilbao Gonzales
Povređena... Olac Bilbao Gonzalesfoto: Printscreen Facebook

Kako pišu strani mediji, Šarlot i Olac se druže od malena, a Šarlotina majka Marina je u jednom intervjuu istakla da Olac gleda kao ćerku.

KO JE MLADIĆ KOJI JE PREŽIVEO BOMBAŠKI NAPAD U ZEMUNU: Strahinja bio blizak ekipi Šaranovića, koji su u krvavom ratu sa klanom Luke Bojovića!

Klaudio Kaniđa
Klaudio Kaniđa foto: Profimedia

- Olac je Šarlotina najbolja prijateljica od njihove treće godine, tako da mi je Olac kao usvojena ćerka. Ona mene zove mama, a ja nju oslovljavam ćerkom - navela je Marina.

Inače, Olac se od malena bavi manekenstvom, a 2014. godine je pobedila na izboru za mis Marbelje. Obožava putovanja i živi nomadskim životom. Na jednom mestu se ne zadržava duže od 15 dana.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track