NIKOLA (18) SLETEO U KANAL, PA SE UGUŠIO U MULJU: Stravična nesreća kod Srebrnog jezera! DRUGOVI USPELI DA SE IZVUKU (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

PREVRNULI SE NA BOK

NIKOLA (18) SLETEO U KANAL, PA SE UGUŠIO U MULJU: Stravična nesreća kod Srebrnog jezera! DRUGOVI USPELI DA SE IZVUKU (FOTO)

Crna Hronika -

Nikola Milićev (18) iz Velikog Gradišta, vozač auta marke „sitroen C5“, poginuo je u stravičnoj nesreći kod Srebrnog jezera, dok su dvojica njegovih saputnika – Lazar T. (18) i Miloš S.(18) prošli nepovređeni.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Do udesa je došlo oko 20:45 sati, na putu od Srebrnog jezera ka Velikom Gradištu, kad je Nikola izgubio kontrolu nad upravljačem, iz nepoznatih razloga, i sleteo u kanal sa oko 80 cm vode.

foto: Kurir, Printscreen Facebook

Auto se tom prilikom prevrnuo na bok vozačeve strane, pa Nikola nije mogao da izađe, jer je bio vezan sigurnosnim pojasem i udavio se u vodi i mulju. Njegovi drugovi uspeli su da izađu, jer nisu bili vezani.

Kuća poginulog dečaka
Kuća poginulog dečakafoto: Ana Paunković

Odmah su pozvali pomoć, a priskočio je i vozač iz auta koji je išao iza njih. On je izvukao mladića i sačekali su Hitnu pomoć koja je mladića odvezla do bolnice. Međutim, reanimacija nije uspela.

foto: Ana Paunković

Za sada se ne zna da li je on na licu mesta preminuo ili na putu do bolnice. Dežurni tužilac naložio je obdukciju, koja će pokazati tačan uzrok smrti.

foto: Kurir

Prema svedočenju vozača koji se kretao iza sitroena, nijedno vozilo nije mu dolazilo u susret, pa se ne zna zašto je naglo skrenuo. Navodno je zbog veće brzine i neravnine na putu u blizini mostića, kao i vozačkog neiskustva izgubio kontrolu nad vozilom.

Inače, na ovom mestu česta su sletenja auta. I pre mesec dana jedan vozač je upao, ali je vozilo, srećom, sletelo na točkove, pa se brzo izvukao

Inače, on je bio vezan i nije stigao da se izvuče iz automobila. Lazar T. (18) i Miloš S. (18) koji su bili sa njim u autu su povređeni, ali van životne opasnosti.

Telo nesrećnog mladića je poslato na obdukciju.

(Kurir.rs/TPKNews)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track