PERVERZIJE U DRUGOM OSNOVNOM SUDU BEOGRADU: Stražarka uhvatila arhivara kako je TELEFONOM SNIMA U TOALETU!
Ilustracija, Foto: Shutterstock/Ilustracija

skandal

PERVERZIJE U DRUGOM OSNOVNOM SUDU BEOGRADU: Stražarka uhvatila arhivara kako je TELEFONOM SNIMA U TOALETU!

Crna Hronika -

Pravi skandal otkriven je u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, kada je J. R. (25), zaposlena u pravosudnoj straži, uhvatila svog kolegu arhivara D. D. (36) kako je snima u ženskom toaletu.

Voajerstvo i perverzije zaposlenog prekjuče su bile tema u Drugom osnovnom sudu u Katanićevoj ulici. Kako saznajemo sve se dogodilo oko 14 sati, kada je J. R. (25), sudska stražarka, otišla do toaleta.

Žena je ušla u jednu od slobodnih kabina dok je ona pored nje bila zauzeta, što nije nešto na šta bi u tom trenutku bilo ko obratio pažnju. Međutim, ubrzo se intiman trenutak stražarke pretvorio u noćnu moru, kada je shvatila da je neko iz susedne kabine snima. Ona je obukla uniformu i istrčala iz toaleta.

Kada je perverznjak u jednom trenutku napustio ženski toalet, otkriveno je da je u pitanju arhivar suda D. D. (36).

"O svemu je istog trenutka obaveštena predsednica suda Tatjani Jeremić, a u razgovoru sa J .R. ona joj je prijavila da ju je kolega D. D. snimao telefonom iz susedne kabine u ženskom toaletu", kaže naš izvor.

Iz Drugog osnovnog suda potvrdili su ovaj incident.

"Predsednik suda je u skladu sa ovlašćenjima iz sudskog poslovnika i Zakona o državnim službenicima napravila predlog za pokretanje disciplinskog postupka protiv državnog službenika zaposlenog u Drugom osnovnom sudu na mestu arhivara, zbog događaja od 13. avgusta ove godine koji se dogodio u ženskom toaletu", kaže portparolka Drugog osnovnog suda Irina Kovačević.

Kako dodaje, postupak je pokrenut jer je "u prostorijama ženskog toaleta državni službenik snimao kabinu do one u kojoj se nalazio dok se u njoj nalazila druga osoba, takođe zaposlena u sudu".

"On ju je snimao mobilnim telefonom, ona je to primetila i obavestila rukovodioca, koji je o događaju obavestio predsednika suda. Zatim je predsednik suda podneo inicijativu za pokretanje disciplinskog postupka protiv njega. Disciplinski postupak će se održati u najkraćem mogućem roku pred disciplinskom komisijom suda. Tada će u usmenoj raspravi arhivar imati pravo da iznese svoju odbranu", dodaje portparolka suda.

Naime, na taj način što je D. D. snimao J. R. u toaletu povređen je Zakon o državnim službenicima, kao i Kodeks ponašanja državnih službenika i povodom tih povreda će se voditi disciplinski postupak.

Kako saznajemo, dalje mere su preduzete, pozvana je policija Vračara i tužilac Osnovnog javnog tužilaštva tražio je da se D. D. privede.

"Tužilac je poslao zahtev za saslušanje D. D. i istovremeno zatražio da se osumnjičenom oduzme mobilni telefon. Policija utvrđuje elemente ovog krivičnog dela", dodaje naš izvor upoznat sa slučajem.

Veštačenjem telefona biće utvrđeno da li je arhivar snimao svoju koleginicu J. R. Takođe, ispitivanje telefona D. D. biće utvrđeno u kom vremenskom periodu je on ulazio u ženski toalet, odnosno da li je ovo prvi put da je snimao telefonom koleginice.

Slični slučajevi

2016. - Banjalučka policija uhapsila je sredinom septembra 2016. godine manijaka zbog sumnje da je snimao devojke u ženskom toaletu u kafiću "Mister blek" u centru Banjaluke. Prema nezvaničnim informacijama, ovaj manijak se uvukao i sakrio u ženskom toaletu, koji se nalazio u sklopu hotela "Bosna", i satima je posmatrao i najverovatnije snimao devojke.

2014. - Sličan slučaj zabeležen je krajem juna, kada je uhapšen portir iz Investiciono-razvojne Banke u Banjaluci, koji je svoje radne kolegice snimao u toaletu. Sumnjalo se da je godinama snimao koleginice, a otkriven je kada je čistačica pronašla njegov telefon pun snimaka i fotografija žena iz toaleta.

Kurir.rs/Blic/Miroslava Brkić/Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track