NARKOMAN I NJEGOVA PRIJATELJICA IZGORELI U POŽARU U CENTRU LESKOVCA! Policajci zatekli stravičan prizor (FOTO)
Foto: Facebook

tragedija

NARKOMAN I NJEGOVA PRIJATELJICA IZGORELI U POŽARU U CENTRU LESKOVCA! Policajci zatekli stravičan prizor (FOTO)

Crna Hronika -

Nebojša Cekić (59), dugogodišnji zavisnik od droge, i Jasmina Nikolić (36) nađeni mrtvi u Cekićevom stanu

Nebojša Cekić (59), zvani Ceka, i Jasmina Nikolić (36) nastradali su juče u požaru koji je u ranim jutarnjim satima izbio u Cekićevom stanu na prvom spratu zgrade u centru Leskovca.

Kako saznajemo, tragedija se dogodila oko četiri sata ujutru u Ulici 7. jula, u stanu u kojem je Cekić rođen i odrastao.

foto: Jugmedia

Osetili smrad

- Jedan od stanara iz zgrade osetio je smrad paljevine i odmah je pozvao vatrogasce i policiju. Oni su brzo stigli, obili vrata stana i u njemu zatekli dva leša. Cekić je zatečen u sedećem položaju na fotelji u dnevnoj sobi, dok je žena pronađena sklupčana iza kreveta. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt - navodi izvor iz istrage i dodaje da su tela muškarca i žene poslata na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Nastradali Cekić je, kako saznajemo, bio dugogodišnji zavisnik od narkotika. Izvor Kurira navodi da je možda baš to uzrok tragedije.

- On je poznati narkoman u tom kraju. Žena koja je s njim nastradala verovatno je njegova prijateljica, koja je došla kod njega da se zajedno drogiraju. Ko zna, možda su preterali s konzumiranjem nedozvoljenih supstanci, potom zaspali, a zaboravili da ugase cigarete, nakon čega je buknuo požar - kaže izvor.

foto: Facebook

Žena ga ostavila

Cekićeve komšije iz zgrade potvrdili su nam da je on bio zavisnik od droge.

- Svi u zgradi znamo da je Nebojša koristio drogu. Zbog narkotika je ostao i bez supruge, koju je pokušao da uvuče u taj začarani krug. Ona ga je, shvativši da to ne želi, napustila i više je nikad nije video - pričaju komšije. Kako dodaju, uprkos porocima koje je imao, Cekić nikome u zgradi nije pravio probleme.

- Bio je miran, tih i povučen. Često se dešavalo da od stanara traži novac na zajam, ali nikad nas nije pokrao, fizički ili verbalno napadao. Odmalena je u zgradi i ne možemo da se požalimo da je, osim što je narušavao svoje zdravlje i život, na bilo koji način ugrožavao druge - dodale su komšije preminulog Cekića.

Fejsbuk statusi Opisivao svoj život

Nebojša Cekić je na Fejsbuku redovno pisao tužne statuse u kojima je opisivao svoj nesrećni život. - Otac mi je poginuo kad sam imao 12 godina, majka mi je umrla, umro je i njen drugi suprug. Razveden sam, imam sina, teško sam bolestan - pisao je Nebojša. U svojim statusima pominjao je i metadon, lek koji konzumiraju narkomani tokom terapije, ali ima i fotografija na kojima se nalazi materija koja podseća na marihuanu.

(Kurir.rs/D.Stamenković - J.Ivić/Foto:Jugmedia/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track