VRANJANAC UHAPŠEN U BUDVI ZBOG PLJAČKE CIMERA IZ SRBIJE: Uzeo mu 2.200 evra, pa prvo negirao a posle priznao krivicu
Foto: Profimedia

krađa na moru

VRANJANAC UHAPŠEN U BUDVI ZBOG PLJAČKE CIMERA IZ SRBIJE: Uzeo mu 2.200 evra, pa prvo negirao a posle priznao krivicu

Crna Hronika -

Budvanska policija uhapsila 32-godišnjeg Vranjanca Jordana J. koji se sumnjiči da je pre nekoliko dana opljačkao svoga cimera iz Srbije sa kojim je delio sobu u kolektivnom smeštaju u Budvi.

Policijski inspektori su stavili lisice na ruke Jordanu, koji je radio kao čuvar na jednom od kupališta u Budvi, nakon što ga je cimer prijavio da mu je iz ranca nestala torbica u kojoj su bila lična dokumenta, ali i novčanik u kome je bilo 2.200 evra.

Cimer je, kao i Jordan, radio sezonski posao i svoje plate skupljao, što je Jordan J. navodno primetio. Delili su sobu u smeštaju na periferiji Budve.

Jovanović je iskoristio priliku kada mu je kolega bio na poslu i navodno uzeo torbicu.

On je tvrdio da to nije učinio, te da u vreme krađe nije bio u sobi. Slučaj je prijavljen policiji, koja je privela Jordana J.

Nakon toga je priznao da je ukrao novac, pravdajući se da je to morao učiniti jer su ga navodno pojedini "opasni" ljudi u Budvi reketirali i tražili mu novac.

Proverom informacija utvrđeno je da Jordanova priča nema utemeljenja.

Vranjanac nije imao prijavljeno prebivalište u Budvi, iako je boravio par meseci.

Jordanu J. se na teret stavlja krivično djelo teška krađa.

Sudija za istragu kotorskog osnovnog suda Špiro Pavićević potvrdio je "Vijestima" da je u prisustvu branioca saslušao okrivljenog, te prihvatio zahtev tužilaštva i odredio mu pritvor do 30 dana. Jordan J. je juče upućen u spuški istražni zatvor.

(Kurir.rs/Vijesti/Vuk Lajović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track