PRVA PORUKA NAKON EKSPLOZIJE Oglasila se misica povređena u napadu na njenog dečka u Beogradu!
Foto: Printscreen Facebook

Osvanula poruka na instagramu

PRVA PORUKA NAKON EKSPLOZIJE Oglasila se misica povređena u napadu na njenog dečka u Beogradu!

Crna Hronika -

Na Instagram profilu Olac Bilbao (20), mis Marbelje, koja je teško povređena u bombaškom napadu na svog momka Strahinju Stojanovića (28) u Zemunu, danas je objavljena poruka upućena njenim fanovima i pratiocima.

"Kao što mnogi od vas znaju, Olac je pretrpela bombaški napad i ovo je vrlo osetljivo vreme za nju i njenu porodicu. Ona će uzeti onoliko vremena van medija koliko joj bude potrebno da se fizički i mentalno oporavi. Molimo sve da poštuju njenu privatnost", stoji u poruci objavljenom na misicinom instagram profilu.

A post shared by Olatz Bilbao (@queenolatz) on

Povređenoj misici ispod ove objave stigle su brojne poruke podrške.

Misica je inače pre nesreće bila jako aktivna na društvenim mrežama, i njeni profili puni su provokativnih fotografija.

Bilbao je u sredu uveče prebačena na odeljenje Vojno-medicinske akademije gde bi trebalo da bude operisana. Nju u bolnici čuva policija.

foto: Printscreen Facebook

Misica je na VMA prebačena jer KBC Zemun nema među svojim zaposlenima plastične hirurge koji bi mogli obaviti komplikovanu operaciju kojom će lekari pokušati da sačuvaju nogu nesrećne devojke.

Kako je Kurir već pisao sumnja se da je španska lepotica stradala kao kolateralna šteta jer je bomba postavljena pod automobil u Ulici Svetozara Papića bila namenjena Stojanoviću, s kojim je bila u društvu.

"Eksplozija je odjeknula dva sata iza ponoći, a neposredno pre toga, Stojanović i njegova prijateljica navodno su izašli iz Stojanovićevog stana, koji se nalazi u blizini. On je seo na mesto vozača, a ona na suvozačevo sedište. Čim je ušao u kola, Strahinja se setio da je zaboravio mobilni telefon kod kuće, pa je izašao po njega, a Olac je ostala u kolima da čeka. Tada je auto eksplodirao" - kaže naš izvor i dodaje da je posle strahovitog praska devojka uspela da izađe iz kola, koja su bila u plamenu.

"Uspela je nekako da dođe do obližnjeg drveta. Sve vreme je jaukala", kaže izvor.

Kurir.rs/Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track