SPASAO PUTNIKE, ALI NE I SEBE: Vozio decu na pripreme na Divčibare, pa umro za volanom!
Foto: Shutterstock

tragedija

SPASAO PUTNIKE, ALI NE I SEBE: Vozio decu na pripreme na Divčibare, pa umro za volanom!

Crna Hronika -

Vozač autobusa Z. B. (58) preminuo je juče ujutru oko 9.20 časova na Julinom brdu u Ulici Endija Vorhola, dok je upravljao autobusom koji je navodno prevozio decu na fudbalske pripreme na Divčibare.

Kako nezvanično saznajemo, on je uspeo da zaustavi autobus i izađe na trotoar gde je pao i izdahnuo.

Policija juče nije saopštila za koju firmu je radio preminuli vozač, kao ni ime kluba u kome treniraju deca koja su pošla na pripreme.

Kako za Kurir otkriva dobro obavešten izvor, veća tragedija je izbegnuta jer je nesrećni vozač na vreme zaustavio autobus.

- Treneru koji je putovao sa decom kazao je da se ne oseća dobro i da će morati da zaustavi autobus. na samoj raskrsnici sa Vodovodskom i Trgovačkom ulicom je izašao iz autobusa, a posle nekoliko sekundi se stropoštao na zemlju. Trener je odmah pozvao Hitnu pomoć koja je ubrzo stitgla i pokušala da pomogne nesrećnom čoveku - kazao je Kurirov izvor.

On kaže da su lekari više od pola sata pokušavali da reanimiraju Z. B., ali da nažalost u tome nisu uspeli.

- Još uvek nije poznat uzrok iznenadne smrti vozača, a telo je poslato na obdukciju koja bi trebalo da je utvrdi - kaže naš izvor.

U medijima se juče pojavila i druga verzija događaja, po kojoj je vozaču pozlilo tokom vožnje, zbog čega je autobus nekontrolisano krivudao ulicom Endija Vorhola. Po toj verziji, u pomoć je priskočio trener koji je uspeo da preuzme volan i ostale komande autobusa, a potom ga bezbedno zaustavi pred jednom od najprometnijih raskrsnica u gradu. Ovaj sled događaja, međutim, juče nije zvanično potvrđen.

(Kurir.rs/J.I./Foto:Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja