BEOGRAĐANIN VUK KRENUO PO ŽENU I BEBU DA IH VODI NA MORE PA POGINUO: Izgubio kontrolu nad autom pa se zakucao u kamion u Istri
Foto: Facebook

ODMOR SE PRETVORIO U PAKAO

BEOGRAĐANIN VUK KRENUO PO ŽENU I BEBU DA IH VODI NA MORE PA POGINUO: Izgubio kontrolu nad autom pa se zakucao u kamion u Istri

Crna Hronika -

Beograđanin Vuk Dragović (44), koji je poginuo u trostrukom sudaru na Istarskom ipsilonu išao je po ženu i bebu na aerodrom u Puli.

On je bio na odmoru u Puli, a ostatak porodice trebalo je da mu se pridruži u popodnevnim satima. Majka je sa bebom u Pulu trebalo da dođe letom iz Beograda.

Beograđanin je iz još neutvrđenih razloga skrenuo u levu stranu, udario u kamion varaždinskih registracija koji je išao iz suprotnog smera, odbio se i udario u automobil s registarskim oznakama BiH.

foto: Printscreen Youtube Glas Istre

Na mestu nesreće bio je stravičan prizor. Iz potpuno slupanog "audija" izleteo je motor, a vatrogasci su rezali lim kako bi došli do poginulog. U vozilu je bilo i dečja sedište, ali je vozač bio sam u trenutku vožnje.

Dragović je bio vlasnik i direktor firme "Wing" koja se bavi proizvodnjom delova za vazduhoplove i leteleice. Kompaniju je osnovao njegov otac, pokojni profesor Tomislav Dragović, koji je bio dugogodišnji šef Katedre za vazduhoplovstvo na Mašinskom fakutetu u Beogradu.

foto: Facebook

Svedoci kažu da trenutak koji su ugledali, nikad u životu nisu videli.

- To je doslovce bila sekunda. Audi je išao iz smera Rijeke prema Puli i u jednom trenutku je prešao na moju stranu. Instinktivno sam pokušao da se sklonim u stranu, ali je nažalost sudar bio neizbežan. Udario me s leve strane i eto kako je sve tragično završilo. Povređena mi je glava, ali je hitna jako brzo došla, te sam zbrinut u riječkoj bolnici. Dobro sam. Svaka čast lekarima i celoj ekipi hitne pomoći, za sve imam samo reči hvale - ispričao je šokirani vozač kamiona koji je učestvovao u nesreći.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track