BIVŠA SUPRUGA PRIJAVILA NIKOLU SANDULOVIĆA: Političar pobesneo i pretio joj, jer se sastala sa njihovom ćerkom!
Foto: Beta, Medija Centar Beograd

nasilnik

BIVŠA SUPRUGA PRIJAVILA NIKOLU SANDULOVIĆA: Političar pobesneo i pretio joj, jer se sastala sa njihovom ćerkom!

Crna Hronika -

Nikolu Sandulovića, lidera Republikanske stranke, bivša supruga, Splićanka Silvija Hel Avramovski, prijavila je policiji pošto joj je navodno uputio ozbiljne pretnje.

Kako Kurir nezvanično saznaje, uplašena žena prijavila je nadležnim organima da je uplašena za svoj život, jer joj je bivši suprug, s kojim ima ćerku, rekao: "Zaklaću te, dr*ljo raspala."

- Juče ujutru, Splićanka je pozvala policiju. Rekla je da je ona bivša supruga Nikole Sandulovića i da je on više puta pozivao telefonom i upućivao ozbiljne pretnje da će fizički da je povredi. Rekla je da je zabrinuta i uznemirena, jer se plaši da bi on mogao da ostvari svoje pretnje - kaže izvor Kurira upućen u istragu.

On navodi i da je žena objasnila da je Sandulović pobesneo pošto je saznao da je mimo njegovog znanja došla u Beograd da vidi ćerku, koja živi s njim.

- Njih dvoje pored ćerke imaju još dece, ali ćerka živi s ocem u Beogradu. Majka je došla u srpsku prestonicu i videla se s ćerkom - kaže izvor.

U konsultaciji sa nadležnim tužilaštvom, kako je potvrdio naš sagovornik, Sandulović će najverovatnije biti pozvan na saslušanje pre nego što bude odlučeno da li će protiv njega biti podneta krivična prijava.

(Kurir.rs/D.J./Foto:Beta/Medija Centar Beograd)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track