MOJ MUŽ HOĆE DA KAŽE SVE ŠTO ZNA! Maja Adrovac PLAKALA na suđenju za pokušaj ubistva Beka
Foto: Zorana Jevtić

SLUČAJ BEKO

MOJ MUŽ HOĆE DA KAŽE SVE ŠTO ZNA! Maja Adrovac PLAKALA na suđenju za pokušaj ubistva Beka

Crna Hronika -

Supruga Ivana Adrovca, kojoj se sudi zbog učešća u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, rekla da je njen suprug spreman da svedoči pred sudom

Maja Adrovac (34), kojoj se sudi zbog sumnje da je pomagala u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014, rasplakala se juče u sudnici Višeg suda u Beogradu i obavestila sudsko veće da je redovno u kontaktu sa suprugom Ivanom Adrovcem.

Maja je juče rekla da je njen muž u zatvoru u Švajcarskoj, kao i da je on spreman da svedoči u postupku koji se vodi protiv nje i Aleksandra Zdravkovića.

14 godina robijaće Ivan Adrovac u Švajcarskoj 4 godine prošlo od ranjavanja Milana Beka

foto: Privatna Arhiva, MUP

Podsetimo, ime Ivana Adrovca često se pominjalo tokom postupka za pokušaj ubistva biznismena, ali on nije optužen za to krivično delo. Na jednom od suđenja, njegova supruga, koja je tada bila u pritvoru, rekla je da je trpela pritiske da optuži muža u zamenu za puštanje na slobodu.

- Moj suprug je u Švajcarskoj, u Cirihu. Osuđen je na 14 godina, ali ta presuda još uvek nije pravosnažna - rekla je Maja Adrovac u sudnici i zaplakala.

- Imamo redovnu komunikaciju. On mi je rekao da postoje tehničke mogućnosti i da je spreman da putem video-linka svedoči i kaže sve što zna o ovom slučaju - rekla je ona.

Ivan Adrovac, kako je Kurir pisao, uhapšen je u martu 2016. u Švajcarskoj, a nedavno je osuđen u Cirihu zbog učešća u više pljački luksuznih zlatara. Tamošnje vlasti su ga označile kao istaknutog člana bande kradljivaca nakita "Pink Panteri".

(Kurir.rs/J Spasić/foto Privatna arhiva, MUP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track