OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MMA BORCA U KRAGUJEVCU: Priznao ubistvo i policiji predao ORUŽJE SMRTI!
Foto: Privatna Arhiva

uhapšen posle nekoliko sati

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MMA BORCA U KRAGUJEVCU: Priznao ubistvo i policiji predao ORUŽJE SMRTI!

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC - Kragujevačka policija uhapsila je A.M. (22) osumnjičenog da je sinoć ubio dvadesetsedmogodišnjeg MMA borca Radoša Joksimovića.

Kako Kurir nezvanično saznaje, A.M. je priznao da je ubio Joksimovića i policiji predao oružje kojim je počio ovo krivično delo.

On je navodno rekao u policiji „da nije imao nameru da ubije Joksimovića već da ga rani i zaplaši“. On je priveden pod jakim merama obezbeđenja u OJT, a traženo je odobrenje za obdukciju i parafinsku rukavicu.

foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, sumnja se da je A.M. noseći zaštitnu moto kacigu na glavi, sinoć u večernjim časovima iz vatrenog oružja ispalio dva hica u Joksimovića koji se nalazio na terasi jednog ugostiteljskog objekta, a zatim je pobegao skuterom.

MMA borac je pao na pod, a u pomoć su mu pritrčali konobari, a prema priči očevidaca videlo se odmah da je teško ranjen i da mu je život ugrožen. Ubrzo je došla Hitna pomoć, međutim nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

foto: Privatna Arhiva

Inače, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, navodi se u saopštenju MUP.

(Kurir.rs/D.I./Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track