STOJAN JE PIJAN ZGAZIO DVE ROĐENE SESTRE, A DANAS SE KAJE: Trebalo je da ja poginem umesto njih, noćima ne spavam...
Foto: Privatna Arhiva

počelo suđenje

STOJAN JE PIJAN ZGAZIO DVE ROĐENE SESTRE, A DANAS SE KAJE: Trebalo je da ja poginem umesto njih, noćima ne spavam...

Crna Hronika -

Stojan N. (30) koji je sa 1,98 promila alkohola automobilom ubio rođene sestre Milicu (27) i Mariju Petrović (24) kao i biciklistu Svetislava Tonića (82) priznao je krivicu danas na početku suđenja. Tragedija se dogodila 1. aprila 2018. godine kada je Stojan svojom "Opel Astrom" naleteo na dve sestre koje su stajale na stajalištu kod Osnovne škole "Njegoš".

"Priznajem krivicu u potpunosti. Želim da izjavim saučešće porodicama jer do sada to nisam imao prilike da uradi. Voleo bih da mogu da vratim vreme, trebalo je da ja poginem toga dana umesto njih. Noćima ne spavam, imam košmare, jedem jednom dnevno. Kajem se zbog svega", izjavio je pred Višim sudom u Nišu Stojan N.

Na ročištu je svedočio i otac tragično poginulih ćerki, Slobodan koji je rekao da je porodica skrhana od nesreće koja ih je zadesila, a da je majka devojaka već dugo u bolnici.

Njemu preti 12 godina zatvora jer je u alkoholisanom stanju ubio troje ljudi. Viši sud u Nišu će 25. septembra odlučiti da li će se Stojan N. braniti sa slobode ili iz pritvora u kome je od nesreće do sada.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track