TUČA U RIBARIMA ZAVRŠENA TRAGIČNO: Gazda kafića nasmrt pretukao gosta zbog piva!
Foto: Dragan Kadić/Ilustracija

UBISTVO

TUČA U RIBARIMA ZAVRŠENA TRAGIČNO: Gazda kafića nasmrt pretukao gosta zbog piva!

Crna Hronika -

Marko T. (33), vlasnik kafića "M 13", uhapšen je zbog sumnje da je ubio Zorana Boškovića (51) nakon što je on pijan došao u klub da traži još pića

Marko T. (33), vlasnik kafića "M 13" u Ribarima kod Šapca, uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje ubio gosta lokala Zorana Boškovića (51) iz istog mesta.

Kako nezvanično saznajemo, zločin se dogodio u lokalnom kafiću i prethodila mu je svađa Marka T. i Boškovića zbog piva. - Zoran je došao u kafić kasno u noć. Tražio je od konobara da mu donesu pivo, ali pošto je već bio prilično pripit, nisu želeli da mu daju alkohol. Zbog toga je izbila svađa između njega i vlasnika lokala koja je potom prerasla u fizički obračun - kaže za Kurir jedan očevidac tuče.

Bošković pao na beton

On dodaje da su se vlasnik kafića i Bošković tukli rukama i nogama, ali da je u jednom momentu Marko T. zgrabio pikslu sa stola i njom udario gosta, koji je pao na beton.

- Još uvek se čekaju rezultati obdukcije koji će pokazati da li je za Zorana Boškovića koban bio neki od udaraca koji je zadobio ili eventualno pad na beton - kaže izvor iz istrage.

Meštani Ribara bili su šokirani tragedijom koja se dogodila. Kako kažu, uhapšeni Marko T. nije u njihovom mestu poznat kao osoba koja pravi incidente.

- Poznajem ga kao dobro dete. Siguran sam da nije imao nameru da ubije Zorana. Nikada nije bio lokalni nasilnik, niti učesnik obračuna, iako već godinama drži kafić u kom se okuplja omladina. On i Zoran se dugo poznaju, poznaju im se i porodice - kaže jedan meštanin.

Obožavao motore

On dodaje i da je ubijeni Bošković obožavao motore i da ni on nije bio sklon sukobima. - Ne mogu da poverujem da ga više nema i da se obična rasprava završila ovako. Moguće je da su i jedan i drugi popili i da im je zbog toga bio kraći fitilj. Koliko znam, između njih nije postojao neki sukob odranije - kaže stanovnik ovog mesta.

Hobi Bošković obožavao motore Zoran Bošković, kako kažu stanovnici Ribara kod Šapca, vozio je motore i bio član moto-kluba Drumski ratnici Ribari. - Svi su ga ovde znali po tome što je stalno vozio motore. Oni su mu bili, takoreći, opsesija. I zimi i leti je kroz Ribare prolazio na svojim dvotočkašima - kaže poznanik ubijenog.

(Kurir.rs/J. Spasić-D. Stamenković/foto Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track