JEDINU ISTINU ZNA MOJ BRAT! ČEKAM DA SE PROBUDI! Potresna ispovest sestre Ognjena koga je slučajni pucanj odveo u komu! Bore mu se za život!
Foto: Slađa Stojanović/Privatna arhiva

drama

JEDINU ISTINU ZNA MOJ BRAT! ČEKAM DA SE PROBUDI! Potresna ispovest sestre Ognjena koga je slučajni pucanj odveo u komu! Bore mu se za život!

Crna Hronika -

Ne znam zašto je pucao sebi u glavu, nadam se da će mi sam ispričati šta se stvarno dogodilo, kaže Teodora, čiji se brat Ognjen T. (18) bori za život

Moj brat jedini zna istinu i on će nam ispričati šta mu se dogodilo kada se probudi iz kome, kaže za Kurir Teodora T., sestra Ognjena T. (18), koji je teško povređen kada je sebi u glavu slučajno ispalio metak iz pištolja.

Lekari Dečje bolnice u Novom Sadu kažu da je mladić i dalje životno ugrožen.

Ognjen T.
Ognjen T.foto: Privatna arhiva

- Mladić je i dalje u izuzetno teškom stanju, sa ranama opasnim po život. Pod konstantnim je nadzorom lekara i nalazi se na odeljenju intenzivne nege Dečje hirurgije, sa prostrelnom ranom glave u predelu između obraza i slepoočnice - rečeno nam je u Dečjoj bolnici.

Roditelji pored njega

Podsetimo, Ognjen je teško povređen u noći između petka i subote, u 1.35, kada je ovaj momak, iz zasad nepoznatih razloga, ispalio sebi hitac iz pištolja u predelu glave.

foto: Slađana Stojanović

U Ulici Bate Brkića u Novom naselju, gde Ognjen stanuje, zatekli smo jednu od njegovih sestara, Teodoru.

- Ne želim ništa da pričam, jer mi i ne znamo ništa. Ne verujem ni to što mediji pišu, niti što se priča u kraju. Jedinu istinu zna moj brat i čekamo da se on probudi, pa će nam sam ispričati šta se stvarno dogodilo. Roditelji su stalno pored njega, jer jedino oni imaju pravo na to - bilo je sve što je smogla snage da kaže sestra Teodora.

Ne zna se čiji je pištolj

Ognjen je nakon slučajnog ispaljivanja jednog hica iz pištolja CZ M88 9 mm, iako je bio u besvesnom stanju, čvrsto držao oružje u ruci, ne ispuštajući ga, što istražnim organima samo potvrđuje da je zaista došlo do samopovređivanja.

Ognjen T.
Ognjen T.foto: Privatna arhiva

- I dalje se ne zna odakle mu pištolj, niti čiji je. Drugari koji su bili sa njim prave se da ne znaju, tako da jedino preostaje da se sačeka da se oporavi, pa da se onda vidi o čemu je reč - kaže izvor Kurira.

Hronologija

Pogođen u obraz

* Tragičan događaj dogodio se pre četiri dana u novosadskom Novom naselju * Dečak je sa nekoliko drugara sedeo u parku, gde se inače okupljaju * Prema priči očevidaca, odjednom je ustao, odvojio se nekoliko koraka i ispalio hitac * Metak ga je pogodio u obraz, između jagodične kosti i uva

(Kurir.rs/Slađana Stojanović/Foto:S.S./Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track