PSIHOPATA IZ ŽARKOVA ZANEMEO KOD TUŽIOCA: Ćutao kao zaliven o tragediji koja je POTRESLA BEOGRAD
Foto: Marina Lopičić

SASLUŠANJE

PSIHOPATA IZ ŽARKOVA ZANEMEO KOD TUŽIOCA: Ćutao kao zaliven o tragediji koja je POTRESLA BEOGRAD

Crna Hronika -

Vladimir Delić (33), koji je u subotu uhapšen zbog sumnje da je pucao iz pištolja-olovke na ženu koja je u osmom mesecu trudnoće, a samo nekoliko minuta kasnije iz istog oružja ranio još jednu stariju ženu u beogradskom naselju Žarkovu, saslušan je u Višem tužilaštvu zbog sumnje da je počinio dva ubistva u pokušaju.

Kako Kurir saznaje, Delić nije iznosio odbranu, već je odlučio da se brani ćutanjem. Zamenik tužioca je nakon toga predložio sudu da mu se odredi pritvor do 30 dana, što je sudija za prethodni postupak Višeg suda prihvatio i Delića poslao u istražni zatvor.

Podsetimo, Delić je u subotu oko 21 sat najpre iz improvizovanog pištolja-olovke pucao u trudnicu Olgicu Stevanović (35) u Ulici Ace Joksimovića. Ženu koja je u osmom mesecu trudnoće metak je pogodio u leđa i ona je prebačena u Urgentni centar.

Samo nekoliko minuta kasnije starija sugrađanka (62) upucana je na isti način u obližnjoj Ulici Ilije Stojadinovića, a policija je ubrzo nakon toga uhapsila Delića, u čijem je posedu pronađena pištolj-olovka. Nakon privođenja, on je kazao da je pucao u sugrađanke jer mrzi svoju majku, ali i sve druge žene.

(Kurir.rs/I.M./Foto:Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track