UBILA SAM MAJKU! ŽAO MI JE ŠTO NISAM STIGLA DA JE ZAPALIM! Nadeždu našli mrtvu i golu! Nezapamćen zločin u selu Kočetin kod Žabara!
Foto: Nebojša Mandić/Privatna Arhiva

horor

UBILA SAM MAJKU! ŽAO MI JE ŠTO NISAM STIGLA DA JE ZAPALIM! Nadeždu našli mrtvu i golu! Nezapamćen zločin u selu Kočetin kod Žabara!

Crna Hronika -

Gordana Petrović uhapšena zbog sumnje da je ubila majku Nadeždu (80), policiji priznala da ju je zadavila i ostavila golu na seoskom putu

Gordana Petrović iz sela Kočetin u blizini Žabara uhapšena je zbog sumnje da je ubila majku Nadeždu (80). Telo nesrećne starice sa krvavom glavom, koje je bilo potpuno nago, nađeno je na putu u blizini sela.

Stravično ubistvo otkriveno je u nedelju u ranim jutarnjim satima, kada je jedan meštanin, koji ne živi u blizini njihove kuće, prolazio tim delom sela i naišao na leš starice.

foto: Privatna Arhiva

Ugušila je, pa svukla

- Nadeždi je bila krvava glava, a bila je i potpuno gola. Za sada se sumnja da je Gordana majku ugušila, a onda svukla. Dežurni tužilac je naložio obdukciju tela starice, pa će se utvrditi kako su nastale povrede. Gordana je uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedena u požarevačko Više tužilaštvo - kaže naš izvor iz istrage.

Navodno, majka i ćerka su imale porodične probleme.

- Meštani su ispričali da su se one svakodnevno svađale i pričale loše jedna o drugoj. Navodno, ćerka je sumnjala da joj se majka bavi vlaškom magijom, pa se veruje da je to motiv ubistva - priča sagovornik Kurira.

Ružica Vodesković, rođena sestra ubijene Nadežde, za Kurir kaže da je Gordana duže vreme terorisala majku.

- Svima je zabranila da se druže sa njom. Maltretirala je i pretila da će je ubiti. Sve joj je oterala od kuće. Telo ko od majke rođeno pronašao je komšija koji je krenuo u prodavnicu, na 15 metara od Nadeždine kapije. Mislio je da je neko bacio kožu od životinje. Tek kada se približio, shvatio je da je to telo žene - priča Ružica.

Ona dodaje da je komšija sve obavestio i da je ubrzo stigla policija.

- Dok su radili uviđaj, pričali su da je Nadežda ubijena sekirom u glavu i da je to uradila Gordana. Ona je još sinoć verovatno maltretirala majku jer je u kući haos, čak je i požar izazvala. Sumnjam da je Nadežda počela da beži od nje i da ju je ćerka sustigla na ulici i ubila - priča naša sagovornica.

Priznala policiji

Prema njenim rečima, Gordana je nakon monstruoznog ubistva pobegla kod komšije.

- Policija je uhapsila i, kako sam saznala, sve je priznala. Rekla je: "Ubila sam je, žao mi je što nisam stigla da je zapalim." Jadna moja sestra, ubila je ko da je nije rodila. Pominju crnu magiju. Ako se iko bavio crnom magijom, to je Gordana. Ona je zlo. Nadam se da će ostati u zatvoru jer, ako je puste, ona će celo selo zapaliti - priča sestra ubijene žene i dodaje da će najverovatnije sahrana biti u četvrtak.

Kako nam je objasnila, Gordana ima ćerke i unuke, ali ona nije bila u dobrim odnosima sa njima.

Komšije Petrovića:

Nadi je ćerka pretila smrću

Komšije nesrećne starice kažu da su svađe između Nadežde i Gordane trajale danima. - Nada je pričala da joj ćerka preti ubistvom i da je se plaši. Gordana je povremeno živela sa majkom, a povremeno u Petrovcu. Ona je ranije bila udata i ima ćerku. Mnogo smo se uplašili i potresli, njih dve su bile u stalnom sukobu, ali su sada završile za sva vremena - rekla je komšinica.

(Kurir.rs/J.Ivić - J.Rafailović/Foto:Nebojša Mandić/Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track