OTAC DEČKA MARIJANE MIĆIĆ O EKSPLOZIJI AUTOMOBILA: Prizor je bio strašan! I dalje sam u šoku od svega što sam video!
Foto: Printscreen Facebook, Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNO

OTAC DEČKA MARIJANE MIĆIĆ O EKSPLOZIJI AUTOMOBILA: Prizor je bio strašan! I dalje sam u šoku od svega što sam video!

Crna Hronika -

Nakon jezivog stresa koji je voditeljka Marijana Mićić juče doživela kada je u Kumodražu eksplodirao automobil u kome je bio njen otac Nebojša, oglasio se i Srđan Marjanović, muzičar i otac njenog dečka Miloša.

On je za Kurir rekao da je Marijana doživela neverovatan stres i da za ovako nešto ne postoji motiv.

foto: Kurir

- Kada sam čuo šta se desilo, otišao sam odmah na lice mesta. Prizor je zaista bio jeziv, neverovatno kako je čovek uspeo da preživi. Ima boga - ispričao je Marjanović još uvek u šoku zbog svega.

On kaže da je, srećom, Marijanin otac dobro i da je otpušten iz Urgentnog centra kada su obavljeni svi potrebni pregledi.

- Sa Marijanom je sve vreme bio i Miloš, koji se isto potresao zbog svega. On je stalno kod njih i, ipak, nije mu sve jedno ni zbog Marijane - ispričao je Marjanović.

foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

Poznati muzičar je dodao da se nije čuo sa devojkom svog sina, ali da je sa Milošem bio u kontaktu kada se sve dogodilo. Da li je realno da se ovako nešto dogodi, Marjanović je uveren da je sigurno reč o nekoj grešci, jer "ne postoji nikakav motiv za ovako nešto".

- To je obična i poštena porodica, iznenađen sam prosto. To je ono kad kažu da nesreća ide kod najboljih. Ceo slučaj nema veze sa Marijanom i siguran sam da nema motiva za ovako nešto. Prizor je stvarno bio strašan - objašnjava on. Na pitanje da li se plaši za bezbednost svog sina i njegove devojke posle svega, smatra da "nema razloga".

foto: Printskrin/Facebook

- Ne plašim se, jer nema potrebe. Da je neko hteo da naudi Marijani, našao bi način. Ona godinama i ne vozi taj automobil. Prosto, ne mislim da postoji ikakav motiv - kaže Marjanović.

Podsetimo, Nebojša Mićić povređen je juče oko 13 sati kada je u toku vožnje eksplodirao automobil "Golf 4" kojim je upravljao. Kako se sumnja, bomba je bila postavljena ispod suvozačevog sedišta, a zbog jake detonacije Mićić je izleteo iz automobila, što mu je i spaslo život. Otac voditeljke Pinka, koji je bio sam u automobilu, tom prilikom je zadobio opekotine desne ruke i pukla mu je bubna opna.

(Kurir.rs/N. Mijušković / Foto: Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track