EKSPLOZIV POSTAVILI NA PARKINGU ISPOD BRANKOVOG MOSTA? Policija na korak od KLJUČNOG DOKAZA u istrazi napada na porodicu Mićić!
Foto: Damir Dervišagić/Dado Đilas/privatna arhiva

dokazi

EKSPLOZIV POSTAVILI NA PARKINGU ISPOD BRANKOVOG MOSTA? Policija na korak od KLJUČNOG DOKAZA u istrazi napada na porodicu Mićić!

Crna Hronika -

Policija proverava video-snimke sa sigurnosnih kamera u blizini Brankovog mosta zbog sumnje da je bomba ispod automobila Nebojše Mićića (63), oca glumice i voditeljke TV Pink Marijane Mićić (35), postavljena baš na tom mestu, dok se vozilo nalazilo na parkingu, nezvanično saznaje Kurir.

Podsetimo, "golf 4" je dignut u vazduh proteklog utorka u Ulici vojvode Stepe, dok je za volanom bio otac popularne voditeljke koji je samo pukom srećom preživeo.

foto: Dado Đilas

Njega je jaka detonacije izbacila iz automobila dok se kretao ka svojoj staklorezačkoj radnji u Kumodražu, pa se veruje da je upravo zbog toga i preživeo. Prošao je s povredama bubne opne i desne ruke, ali su one sanirane, nakon čega je pušten na kućno lečenje.

Izvor Kurira navodi da policija radi na proveri snimaka sa sigurnosnih kamera, koji ih mogu dovesti do ključnih dokaza u rešavanju ovog slučaja.

foto: Kurir, Printscreen Instagram

- Automobil je prošlog utorka prvo vozio Nebojšin sin Milan i on ga je parkirao pored stepeništa ispod Brankovog mosta. Nakon izvesnog vremena vozilo je preuzeo Nebojša i njime krenuo na posao u Kumodraž. Auto je bio na zavučenom delu parkinga i postoji mogućnost da su napadači to iskoristili, sačekali pogodan trenutak iz zasede, a onda postavili eksploziv. Češljanjem video-snimaka policija može doći do ključnih dokaza koji ih mogu dovesti do napadača - navodi sagovornik Kurira.

(Kurir.rs/D.Stamenković/Foto:Dado Đilas/Printscreen Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track