POSLE BORBE ZA ŽIVOT PRVI PUT SE OGLASILA VODITELJKA PINKA: Sandra Denda poslala poruku koja će vam naterati suze na oči!
Foto: Kurir

PROBUDILA SE IZ KOME

POSLE BORBE ZA ŽIVOT PRVI PUT SE OGLASILA VODITELJKA PINKA: Sandra Denda poslala poruku koja će vam naterati suze na oči!

Crna Hronika -

Sandra Denda, novinarka i producentkinja emisije „Kuća od srca“, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći u okolini Kovina avgusta ove godine, konačno se oporavlja i prvi put se oglasila posle nesreće.

"Dragi moji, malo je reći hvala za svaku reč podrške koju ste uputili meni i mojoj porodici, sem beskrajno hvala, sve je suvišno. Volim vas", napisala je povređena novinarka posle borbe za život koja je trajala nepuna dva meseca.

foto: Facebook

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskog porodici, Denda se oporavlja i trenutno prima terapije koje znatno utiču na njeno bolje stanje.

Sandra, je 26. avgusta išla da obiđe kuću koju su gradili jednoj porodici, i nalazila se u automobilu „opel“, kojim je upravljala Dragana J., kada je vozilo upalo u kanal dubok tri metra i prevrnulo se.

foto: Foto: Kurir

Novinarka i Dragana J. su tom prilikom povređene, dok je mladić koji je bio s njima u kolima, a čijoj su porodici gradili kuću, prošao bez ikakvih povreda.

- Sandra se sa koleginicom i mladićem vozila poljskim putem. „Opel“, u kome je Sandra sedela na zadnjem sedištu, iz još uvek neutvrđenih razloga, izgubio je kontrolu i upao u kanal dubok tri metra, gde se i prevrnuo na krov - kaže izvor Kurira.

foto: Foto: Kurir

Ekipe Hitne pomoći koje su došle zatekle su novinarku sa teškim povredama glave i bez svesti.

- Zbog položaja automobila nije bilo moguće doći do nje, pa su morali da dođu iz komunalnih službi, da podignu i izvuku auto, kako bi je izvadili. Ženi je automobil prikleštio glavu, a prizor na mestu nesreće bio je jeziv - kaže sagovornik i dodaje da je žena s teškim povredama, opasnim po život, prevezena u beogradski Urgentni centar.

Sandra Denda je jedno vreme bila u veštačkoj komi na odeljenju intenzivne nege kako bi se brže oporavila. Ona je, prema nezvaničnim informacijama, doživela lakši potres mozga, slomljena joj je kost u blizini kuka, polomljena su dva rebra, kao i kosti lica.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track